Hříbě 10 měsíců

Shetlandský pony
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

TerrAnnaBelle

16.2.2021 20:51
TerrAnnaBelle

XXX.XXX.245.71

Zdravím všechny!
Mám doma hřebečka, shetlanda (10 měsíců). Jsem s ním v kontaktu každý den, snažím se mu věnovat, ale nechci ho přetěžovat. Ale když ho třeba čtyři dny nevezmu ven, tak stojí u branky a čučí do polí (které máme za domem a chodíme tam na procházky). Je hrozně učenlivý, zvedá všechny nožky, stojí u čištění, chodí bez problémů na vodítku, skoro ničeho se nebojí. Nemáte někdo nějaký nápad jak ho zabavit? Chci, aby měl nějaké dětství, ale také nechci, aby se nudil. Je v dostatečně velkém výběhu a dvěmi malými ovečkami (uvažuji o dalším poníkovi k němu) Prosím žádné nadávky, jen se slušně ptám.
Děkuji, Annabelle.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2021 20:54

TerrAnnaBelle napsal(a):
Zdravím všechny!
Mám doma hřebečka, shetlanda (10 měsíců). Jsem s ním v kontaktu každý den, snažím se mu věnovat, ale nechci ho přetěžovat. Ale když ho třeba čtyři dny nevezmu ven, tak stojí u branky a čučí do polí (které máme za domem a chodíme tam na procházky). Je hrozně učenlivý, zvedá všechny nožky, stojí u čištění, chodí bez problémů na vodítku, skoro ničeho se nebojí. Nemáte někdo nějaký nápad jak ho zabavit? Chci, aby měl nějaké dětství, ale také nechci, aby se nudil. Je v dostatečně velkém výběhu a dvěmi malými ovečkami (uvažuji o dalším poníkovi k němu) Prosím žádné nadávky, jen se slušně ptám.
Děkuji, Annabelle.

Neuvažujte, pořiďte mu dalšího koňského kamaráda. Nikdy mu ho nemůžete nahradit. Jinak budete oba nešťastní.

17.2.2021 06:47

Souhlas s výše řečeným, prosím pořiďte dalšího poníčka - nejlíp hřebečka/valáška, hříbátka o samotě mi je líto.

Jinak procházky nejsou přetěžování nikdy. Co ujdete vy, ujde ten kůň dvakrát. A pohyb tímhle pěším tempem mu bude jedině svědčit. Klidně choďte každý den.

Přidejte reakci

Přidat smajlík