Uživatel s deaktivovaným účtem

Přesně jako deauville. Až na dny, kdy je hlášená teplota stabilně nad 10 stupňů, už necháváme koně nahatýho - on si beztak pořídí slušivou krustičku z trojobalu
Naštěstí jsme u koní dvakrát, někdy i třikrát denně, takže není problém s dekama šíbovat podle potřeby nebo nálady :-)

Rif Du Madon
napsal(a):
Nejlepší je zajásat, hurá jaro, nechat vyprat zimní deku a pak každý večer s hrůzou koukat na předpověď počasí:) To je moje klasika:)
Jinak dost se dá orientovat i podle línání. Když předekuji moc brzy do lehčí deky a stopnou línání, vím že jsem to vítání jara přehnala.
No, my se dřív než podle chlupů zorientujeme podle 20 kg dole
evcusik
napsal(a):
Kdy koncite s dekovanim?
Jaký jsem Váš určující parametr?
Jak řešíte situace, kdy jsou noční teploty kolem 0-3st a přes slunečný den od 15-20 st?
Já nikdy. Převlékám kobylu z termodek rovnou do síťovek.
Ale jinak by tento problém mohla řešit některá z dek Bucas, co má vnitřní materiál Stay Dry. Třeba tato: https://www.equiservis.cz/deka-lehka-vybehova-bucas-power-turnout-145-stribrna-6080cz457/?gclid=CjwKCAiAyc2BBhAaEiwA44-wW3T1G4Fud5sjDJ30zbQNu8S_A23V4_BRbtGyuJ7Ub4ZkfBYG4_xcxhoC7fkQAvD_BwE
Ale úplně nejlepší je, když můžete deky nandávat a sundávat, majíc koně na dosah.

Už jsem sundala-nandám jen v případě nějakých lijáků, kobyla je na noc boxovaná a tam těch nula opravdu není....Po jednom ježdění jsem se před kobylu postavila jako obvykle s dekou a ta se ke mě otočila zadkem, no, bylo rozhodnuto....tak ne no, když nechceš, ale běda ti, jestli se natřeš v blátě....