Valca

XXX.XXX.43.141
Mužů se zeptat, jestli někdo nemá snugs kalhotky? Jestli ano, jezdíte s nimi na koni, jestli ano protekli jste někdy?
arte.P

XXX.XXX.12.73
Já nerozumět řeči tvého kmene
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tvl jako....
arte.P

XXX.XXX.12.73
Valca
napsal(a):
Mužů se zeptat, jestli někdo nemá snugs kalhotky? Jestli ano, jezdíte s nimi na koni, jestli ano protekli jste někdy?
Vážně se na tohle chcete ptát mužů?
Oceňuji, že došlo k výrazné úpravě textu a odstranění většiny chyb, ale chce to ještě přidat

arte.P
napsal(a):
Já nerozumět řeči tvého kmene
Já tomu rozumím, ale formulace je dost nešťastná a přiznejme si, na veřejné diskuzi. nevhodná.
arte.P

XXX.XXX.45.250
napsal(a):
Já tomu rozumím, ale formulace je dost nešťastná a přiznejme si, na veřejné diskuzi. nevhodná.
Teď už tomu rozumět jde, jenže původní verze byla:
Mužů se zeptat jesi nikdo nemá snugs kalhotky jesi ano jezdite simi na koni jesi ano protekli ste nikdy? já pravopis moc neřeším, ale tohle se nadalo

arte.P
napsal(a):
Teď už tomu rozumět jde, jenže původní verze byla:
Mužů se zeptat jesi nikdo nemá snugs kalhotky jesi ano jezdite simi na koni jesi ano protekli ste nikdy? já pravopis moc neřeším, ale tohle se nadalo
Tak to jo. Já četla tu vylepšenou verzi. Ta původní je tedy top!

Tak tohle mi po ránu zvedlo náladu!

Rada pro Valcu: založ si tady profil, napiš ten dotaz ještě jednou a požádej o reakce do zpráv - a nebo napiš svůj mail, a nějakou tu reakci při troše štěstí dostaneš tam :-) Veřejně tady takové věci asi hned tak někdo nenapíše ;-)
jbb
napsal(a):
Tak to je teda vyšší level! Věta " protekli jste někdy" mne bude strašit ze sna. A to nejen pro tu implikaci mužského rodu! Ale na tohle se mne teda fakt ještě nikdo neptal :-D
Já tomu rozumím dobře a i ženy, které pamatují hygienické potřeby v reálném socializmu. Ale to opravdu není nic, co bych vytahovala před muži. I když, snad by měli i pánové vědět, že být ženou, je nebo bývalo, občas otrava.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.51
sisi58
napsal(a):
Já tomu rozumím dobře a i ženy, které pamatují hygienické potřeby v reálném socializmu. Ale to opravdu není nic, co bych vytahovala před muži. I když, snad by měli i pánové vědět, že být ženou, je nebo bývalo, občas otrava.
Probírají se horší věci jak tohle.
Já bych zadavatelku za dotaz neostrakizovala... kdo nechce a znechucuje ho to, nemusí diskusi číst, vždyť už podle názvu pozná, o co jde.
Jiná věc je samozřejmě forma, kterou dotaz položila, o to nic... ale téma, sakra, to jsme tak úzkoprsé?
Za mě, já kalhotky snugs nemám, používám běžně dostupné hygienické prostředky, což je zejména menstruační kalíšek, a stačí mi to.
No nevím. Já bych to rozdělil na dvě věci:
a) forma. Je v pořádku, když zadavatelka píše jak ducha mdlého? Opravdu je nutné inkludovat podobné existence do diskusí? Není to stejné, jako když někdo v klubovně/sedlovně krká, smrká na zem a profúzně prdí? Takovému člověku také neřeknete "buď se budeš chovat jako člověk,nebo táhni k sobě rovným?" Každé jednání je vykonáváno tak dlouho, jak je tolerováno. Takže, chcete to tolerovat, neřkuli podporovat?
b) obsah. Ten jest výsostně fyziologický, ale zase. Budete se stejnou toleranci nahlížet třeba na dotaz typu "Z jezdění na koni mám furt erekci, i když mi bezprostředně před ježděním stájnice provede felaci, do dvaceti minut se už zase nevejdu do rajtek. Máte to také tak? A co proti tomu pomůže?" Napadly mne i poněkud méně vtipné fyziologické záležitosti, ale tak... Čtou to tu i děti, že? :-D
Z mého pohledu se má každý vyjadřovat vybraně, s minimem chyb a hlavně - některé, arciť racionální dotazy, mají zůstat mimo veřejná fóra. I proto, že když si někdo Valču spojí s konkrétní osobou [a nepodceňujme internet], tak dotyčná zažije kyberšikanu jak vrata [a jestli jí zbyde jen přezdívka Snugs, bude moci hovořit o štěstí].
jbb
napsal(a):
a) forma. Je v pořádku, když zadavatelka píše jak ducha mdlého? Opravdu je nutné inkludovat podobné existence do diskusí? Není to stejné, jako když někdo v klubovně/sedlovně krká, smrká na zem a profúzně prdí? Takovému člověku také neřeknete "buď se budeš chovat jako člověk,nebo táhni k sobě rovným?" Každé jednání je vykonáváno tak dlouho, jak je tolerováno. Takže, chcete to tolerovat, neřkuli podporovat?
b) obsah. Ten jest výsostně fyziologický, ale zase. Budete se stejnou toleranci nahlížet třeba na dotaz typu "Z jezdění na koni mám furt erekci, i když mi bezprostředně před ježděním stájnice provede felaci, do dvaceti minut se už zase nevejdu do rajtek. Máte to také tak? A co proti tomu pomůže?" Napadly mne i poněkud méně vtipné fyziologické záležitosti, ale tak... Čtou to tu i děti, že? :-D
Z mého pohledu se má každý vyjadřovat vybraně, s minimem chyb a hlavně - některé, arciť racionální dotazy, mají zůstat mimo veřejná fóra. I proto, že když si někdo Valču spojí s konkrétní osobou [a nepodceňujme internet], tak dotyčná zažije kyberšikanu jak vrata [a jestli jí zbyde jen přezdívka Snugs, bude moci hovořit o štěstí].
jbb
napsal(a):
Jasne, ženy proste nemenštruujú, je to fuj a rozprávať by sa o tom malo iba za zatvorenými dverami šepotom. Pretože menštruácia, to je ako keď niekto smrká na zem a prdí.
Snuggs je pomerne novinka na trhu, takže chápem, že sa nemá zadávateľka veľmi koho opýtať a asi čakala, že medzi koniarkami nájde tolerantnejšie publikum, keďže všetky riešime dosť podobné problémy, a to ako zabrániť tomu, aby tekutina zostala tam, kde má.
Arboro, přečtěte si můj příspěvek ještě jednou, pomalu a pořádně. (případně si ho zkuste vytisknout a použít pastelky či zvýrazňovač, to někdy pomůže). Příměr se smrkáním na zem a s flatulancí se týká formy, nikoliv obsahu.
A když tvrdím, že jste nepochopila můj (jistě poněkud složitější) text, tak to Vám ještě nadržuji - druhá varianta by totiž byla, že řečnickou figurou zvanou "slaměnný panák" mi vkládáte do úst co jsem vůbec neřekl.

Horsana
napsal(a):
Pretekaniu sa vždy bránilo tamponádou, aspoň tak si to pamätám ja, úspech bol zaručený.
Když se už bavíme na toto intimní téma - ale zase, nic lidského mi není cizí - mně se neosvědčilo.
Taky mi ten dotaz nepřijde zas až tak ,pohoršlivý ?
Sexuální výchova a osvěta o rozdílech mezi pohlavími, je pro dnešní děti zcela běžná.
O věcech ,o nichž se za nás nemluvilo ,se prostě oni teď normálně baví.
Ženy menstruují a pokud se někdo červená a stydí,tak je to jeho boj
Prostě to zařídila příroda.
A ženy s tím ,bohužel ,musejí normálně žít a fungovat.Tak si sdělují ,jak to jde ,aby byly omezeny co nejméně.
Na diskuzi anonymní se probírá leccos a chodí sem ,ono vlastně ke koním všeobecně,většina žen. Bylo tu prádlo a opruzeniny ,menstruační kalíšky ,čurokapy a bůhví co.Tak proč ne snuggs?
napsal(a):
Když se už bavíme na toto intimní téma - ale zase, nic lidského mi není cizí - mně se neosvědčilo.
Nuž, mám zhruba predstavu, o čom a ako sa bavím s kolegami, myslím, že väčšina populácie by zamdlela ešte pred prvou rannou kávou, téma mi zas až tak šokantná nepripadá a horšie ako kalíšok to nikdy nebude, tomu neverím :D
Snuggs som vygooglila, nezaujalo ma to, tampóny už nemôžem používať, ale mne fungovali, samozrejme prvé dva dni by ma na koňa (už) nedostali, to umieram v temnej miestnosti na analgetikách.

napsal(a):
velká tamponáda s přiloženým obvazem,který nikam necestuje, protože když to cestovalo, bylo to odcestované až na zádech...a to jsem ještě warfarizovaná.
A jak píše bodlinka, první 2 dni na to peču...
Tak to jsi mě teda rozsekala, promiň nejde se nesmát, konečně něco pozitivního v době korona viru, ještě před porodem😂. Holka, tak to fakt netuším, teď jsi mi nasadila brouka do hlavy. Až to někdo zjistíte, jak to funguje, já Vám na oplátku povím, jak se rodí s dvěmi rouškami😉. To jsou mi furt nějaké novinky, já jediné, co vím, že neprotečou inkontinenční vložky, dělají je i v tenkým a dělají i tenké inko kalhotky, to je jednorázovka, tamty se asi určitě dají vyprat a fungovat to bude na podobném principu jako dnešní látkové ekopleny.
Původní formu dotazu jsem nezastihla, ale i kdyby, po roce online výuky obou dětí by mě nepřekvapila.
Téma je tady zcela na místě. Zkuste se zeptat svého gynekologa:) Polovina z nich nikdy nemenstruovala a z té druhé poloviny musíte natrefit na jezdce.
Vygooglila jsem si je a nemám z nich zrovna představu pocitu sucha a bezpečí. Spíš představu macerace:) A už vidím, jak super lze vyprat několik hodin zasychající krev a nekrotické endometrium...To si snad nemůže pořídit nikdo, kdo pamatuje éru před okřídlenými allways:)

Arboro, já vím, že to nebyl úmysl, ale "riešime dosť podobné problémy, a to ako zabrániť tomu, aby tekutina zostala tam, kde má" Já se tedy snažím zabránit tomu, aby tekutina utekla někam, kde být nemá A naopak podporuju její setrvání tam, kde být má
Rif Du Madon
napsal(a):
Původní formu dotazu jsem nezastihla, ale i kdyby, po roce online výuky obou dětí by mě nepřekvapila.
Téma je tady zcela na místě. Zkuste se zeptat svého gynekologa:) Polovina z nich nikdy nemenstruovala a z té druhé poloviny musíte natrefit na jezdce.
Vygooglila jsem si je a nemám z nich zrovna představu pocitu sucha a bezpečí. Spíš představu macerace:) A už vidím, jak super lze vyprat několik hodin zasychající krev a nekrotické endometrium...To si snad nemůže pořídit nikdo, kdo pamatuje éru před okřídlenými allways:)
Tak přesně tohle mě taky napadlo... kalhotky na mě vyskočily cca před půl rokem jako reklama, nápad zaujal, ale prakticky si to nedokážu úplně představit, že by tam byla tak super absorbční vrstva... Jako docela bych uvítala zkušenost někoho, kdo je opravdu používá, bez ohledu na to, jeslti je to jezdkyně či nikoliv:-)
Mne sa páči tá myšlienka z ekologickej stránky, predstalen, tých jednorázových hygienických potrieb žena minie milión. kalíšek ma vôbec neoslovil, ale pohrávam sa myšlienkou jedny si na ľahšie dni zaobstarať. Zatiaľ čo som tak mala možnosť vidieť reakcie ženských na IG (samo, väčšinou platená reklama), tak väčšina príjemne prekvapená a hodnotia ich veľmi dobre. Plus, je to český nápad a výrobok, takže podpora domáceho podnikania.
(a teraz nech si deti a jjb zakryjú oči, lebo budem nechutná)
Rif, tak je rozdiel z akého materiálu tú zaschnutú krv odstraňuješ. Predpokladám, že toto majú poriešné, ináč by to nebol tak úspešný projekt. Už predávajú aj na nemeckom trhu.

A já budu nechutná tak nějak kontinuálně, tak to raději vůbec nečtěte.
Naprosto v pohodě jsem krev (koňskou, slepičí, králičí, lidskou... i se sraženinou, i s nějakou tou tkání) vyprala z jakéhokoli oblečení. Nebarví zdaleka tolik jako třeba borůvky (ty jsou fakt konečná). A na černém oblečení je vlastně jedno, jestli barví. Takže zrovna toho praní bych se bála ze všeho nejméně. Jak píše Arbora, bude tam materiál, který bude dobře ošetřitelný. Navíc se dá hodit předem do kyblíku s vodou, že :-) Nebo vyprat v ruce. A když jde člověk na záchod, může kontaktní plochu vždy setřít.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.20.51
napsal(a):
A já budu nechutná tak nějak kontinuálně, tak to raději vůbec nečtěte.
Naprosto v pohodě jsem krev (koňskou, slepičí, králičí, lidskou... i se sraženinou, i s nějakou tou tkání) vyprala z jakéhokoli oblečení. Nebarví zdaleka tolik jako třeba borůvky (ty jsou fakt konečná). A na černém oblečení je vlastně jedno, jestli barví. Takže zrovna toho praní bych se bála ze všeho nejméně. Jak píše Arbora, bude tam materiál, který bude dobře ošetřitelný. Navíc se dá hodit předem do kyblíku s vodou, že :-) Nebo vyprat v ruce. A když jde člověk na záchod, může kontaktní plochu vždy setřít.
Mě ty kalhotky přijdou min nechutný jak kalíšek kterej oplachuju vodou z pětky neb umyvadlo vedle wc fakt nemám. Dikybohu to ještě pár měsíců řešit nemusím. Mám injekce antibaby takže už pár let klid. Ale natrvalo to bohužel nejde no.
Brebeřice

XXX.XXX.115.244
napsal(a):
velká tamponáda s přiloženým obvazem,který nikam necestuje, protože když to cestovalo, bylo to odcestované až na zádech...a to jsem ještě warfarizovaná.
A jak píše bodlinka, první 2 dni na to peču...
Od tématu - nemáte problémy s pády, pokud si ředíte krev? Jsem na tom obdobně, už třetím rokem, nicméně před rokem a půl skoro smrtelný úraz (ředění neředění), a teď mám vcelku respekt. Ráda si přečtu zkušenosti nebo fígle jiných ředěných 😃
Klidně emailem👌

Brebeřice
napsal(a):
Od tématu - nemáte problémy s pády, pokud si ředíte krev? Jsem na tom obdobně, už třetím rokem, nicméně před rokem a půl skoro smrtelný úraz (ředění neředění), a teď mám vcelku respekt. Ráda si přečtu zkušenosti nebo fígle jiných ředěných 😃
Klidně emailem👌
Momentálně ředím 12 tbl. 5mg za týden....
problém s pády...kobyla mě odložila dvakrát, a po druhé teď nedávno, chtěl jsem slezt, aby mě neodložila, neb jsem již ředila a měla jsem z pádu obavu a při seskoku se mi rozběhla...válela jsem se v písku jako Drápalík, takže já na pád už myslet nebudu, protože se zákonitě stane. zadel mě bolela měsíc a ramena ještě teď- nepověsím se za ruce(už je to 3 měsíce)
Fígl na to žádný není, prostě nepadat, nebourat v autě a mít u sebe kartičku, že ředím. Mám to zatím na rok, ale asi prej doživotně, to ale nedám, dietu nedávám(omezení stravy s vit. K, ale je milion dalších co warfarin ovlivňují, a připadám si jako potkan, jím vlastně jed). Eliquis neproplácí pojišťovna(při dlouhodobém užívání) tam dietu držet nemusíte
email tu menáte nejste registrovaná
Brebeřice

XXX.XXX.27.77
napsal(a):
Momentálně ředím 12 tbl. 5mg za týden....
problém s pády...kobyla mě odložila dvakrát, a po druhé teď nedávno, chtěl jsem slezt, aby mě neodložila, neb jsem již ředila a měla jsem z pádu obavu a při seskoku se mi rozběhla...válela jsem se v písku jako Drápalík, takže já na pád už myslet nebudu, protože se zákonitě stane. zadel mě bolela měsíc a ramena ještě teď- nepověsím se za ruce(už je to 3 měsíce)
Fígl na to žádný není, prostě nepadat, nebourat v autě a mít u sebe kartičku, že ředím. Mám to zatím na rok, ale asi prej doživotně, to ale nedám, dietu nedávám(omezení stravy s vit. K, ale je milion dalších co warfarin ovlivňují, a připadám si jako potkan, jím vlastně jed). Eliquis neproplácí pojišťovna(při dlouhodobém užívání) tam dietu držet nemusíte
email tu menáte nejste registrovaná
A bajo 🤦♀️ email eventuelne Adélka.stachova@seznam.cz
Já po úraze na doporučení lékařů eliquis, pojišťovna zatím neprotestuje. Takže ta otřesná dieta už je zamnou, to je fakt děs, nesmět tohle, ono, všeho stejně, bylinkový čaje jen trochu a stejně měsíc co měsíc změna dávek tablet... To vám nezávidím vůbec. Nad tou kartičku nebo náramkem jsem také uvažovala, kdyby nedej bože bouračka, tak ať má člověk aspoň v tomhle jistotu.
To máte pravdu, jak na to člověk mysli, přijde to. Pokud jedu zautomatizovaně, například se zákazníky a věnují pozornost jim, tak v poho, ale jak začnu premejšlet, co by kdyby, tak si člověk koleduje
Ona ta nová antikoagulancia (jako právě Eliquis / apixaban) mají také určité "mouchy". Nepanuje totiž shoda v tom, co je bezpečná dávka a bezpečný odstup. Standardní testy (INR, APTT, anti-Xa) je zachycují špatně a nejasně, nové testy jsou drahé jak hrom (velké jednotky tisíc minimálně).
Nicméně ano, být v té situaci, také jdu spíše do těch nových než klasického warfarinu - jistý kolega dojel na to, že mu na škécu spadla větev při práci na zahradě. Zakrvácel, chvíli to vypadalo že z něj bude zelenina a pak umřel.
A btw - o mne se nestrachujte, že bych nepřežil nechutnosti. To že je neventiluju neznamená, že je nezažívám na denní bázi. Teď jsem si vzpomněl na takovou vcelku nevinnou historku - soudní lékařka na chirurgické stáži vstoupila na sál kde prováděli velmi zapáchající výkon na tlustém střevu. Místo aby zbledla (jako každé slušné děvče v této situaci), se ovšem rozzářila řkouc "Konečně se cítím jako u nás na ústavu". No, jsem rád že nemám nic takového doma :-D
Arbora
napsal(a):
Mne sa páči tá myšlienka z ekologickej stránky, predstalen, tých jednorázových hygienických potrieb žena minie milión. kalíšek ma vôbec neoslovil, ale pohrávam sa myšlienkou jedny si na ľahšie dni zaobstarať. Zatiaľ čo som tak mala možnosť vidieť reakcie ženských na IG (samo, väčšinou platená reklama), tak väčšina príjemne prekvapená a hodnotia ich veľmi dobre. Plus, je to český nápad a výrobok, takže podpora domáceho podnikania.
(a teraz nech si deti a jjb zakryjú oči, lebo budem nechutná)
Rif, tak je rozdiel z akého materiálu tú zaschnutú krv odstraňuješ. Predpokladám, že toto majú poriešné, ináč by to nebol tak úspešný projekt. Už predávajú aj na nemeckom trhu.
Tá eko myšlienka ma zaujala, keď boli deti malé počúravacie. Kúpili sme pár tých látkových superabsorbčných a bolo to na prd. V lete sa im v tom potili prdele. Po vypraní to schlo sto rokov a fakt sa mi eklovalo im to navlhnuté nevyzliecť. Nakoniec sme ich používali v zime na korčuľovanie, zadok v teple a super tlmič pri páde na ľad:)
Takže ak by pretekali (v tom Horsany príspevku o "zabránení pretekaniu" ma ako prvé napadlo, že zabrániť koňom, aby pretekali=závodili:), mohli by sa využiť v zime alebo pre koňoturistov - Jbb by nemal až tak opovrhovať tématom:):):)
Ohľadne čistenia povrchov,tak z nerezu nie je problém:), z klasickej "nohavičkoviny" jednovrstevnej sa dá. Ale dolovať to z hrubšej absorbčnej vrstvy... Až to láka spraviť pokus a po cca roku používania rozrezať a preskúmať.
Čierna farba je logická. Ešte detail, ako vyzerajú pod oblečením. Pod konské pracovné rifle alebo v zime pod dve vrstvy oteplovákov je to jedno. Ale pod letnými rajtkami už asi nič moc.

Rif - myslíte, že pod rajtkami to bude působit jiným dojmem než kalhotky s vložkou? To si nemyslím. Však zesílená je hlavně ta kontaktní část, a zbytek toho oděvu je stejný jako normální spodky. Teda si myslím, na základě nějakých těch fotek.
Ale co já můžu vědět... jezdím v teplákách od vietnamců
Tak ony už sou i znovupouzitelné vložky látkové, takže hádám, že ty kalhotky budou fungovat na tomto principu těch látkových vložek....
Že to vezme a nasaje krev, To věřím, otázka pro mě je, jak si umí poradit s takovou tou 'sraženinou', já tomu říkám kucek co se občas objeví... To je možná snad nejhorší věc, co se při menzesu děje tyjo... 🙈

to je to nekrotické endometrium :-) odloučená sliznice... Mňo, to zůstane na povrchu, jako u každého jiného materiálu :-) A že je to na povrchu, tak se to čistí dobře. Děvčata polemizují nad kvalitou čištění nasákavé vrstvy, a musím říct, že mi to taky nasadilo brouka do hlavy, protože ona si ta vrstva nasákne čerstvou krev (která je do značné míry ředitelná vodou), ale následně se ta krev uvnitř textilie srazí (a stane se vodou do značné míry neředitelná), a pak by fakt stálo za to to po nějaké době vykuchat a stavem nasákavé vnitřní vrstvy se pokochat Holt v reklamě s modrou vodou a uříznutou pamperskou to nikoho na první dobrou nenapadne...
https://snuggs.cz/pages/how-it-works#otazky
Sama je nenosím. I proto že cena - mít nejméně 3 ks, abych se mohla spolehnout jen na ně (tedy aby to byla nějak eko náhrada). No zatím jsem se nerozhoupala...
Poslala jsem firmě odkaz na diskuzi, tak snad to tu zahrne odpověďmi i s tím co se děje "uvnitř kalhotek" atd.

Jo, tak ta cena mi taky vyrazila dech. Určitě se to za nějakou dobu zaplatí, ale...
Priamo so Snuggs nohavičkami skúsenosti nemám, ale používam Saforelle nohavičky, najmä počas prvých dní kedy je krvácanie najsilnejšie, ale kombinujem ich s vložkou. Ono často sa mi pri jazdení stávalo, že aj napriek tomu, že sa vložka lepí sa jednoducho posunula, no a asi si viete predstaviť ako to vyzeralo ... Tampóny sú mi nepríjemné, takže si myslím, že kombinácia vložiek a menštruačných nohavičiek je skoro 100% ochrana proti pretečeniu, oplatí sa investovať tých 30€. Je to super hlavne ak idete na dlhšiu vychádzku, preteky alebo túru ale aj pri spaní, odkedy spím takto na palchte ani najmenšia kvapôčka krvy. Navyše sa cítim sebavedomejšie a nemusím sa pýtať kamošiek, či "nemám niečo na zadku", hlavne preteky s menštruáciou boli pre mňa hrôza-des, ale odkedy mám saforelle to neplatí .. jednoducho, čo nezachytí vložka, zachytia nohavičky ..
napsal(a):
Jo, tak ta cena mi taky vyrazila dech. Určitě se to za nějakou dobu zaplatí, ale...
Tak já bych tu cenu asi neřešila, ano, jsou drahé, ale luxusní kalhotky z obyč. polyesteru se pohybují na stejné úrovni a tohle se navíc (pokud to opravdu funguje...), poměrně rychle vrátí, ať už jinak užíváte vložky nebo tampony nebo kalíšek či cokoliv jiného.
No, investovala bych do toho, kdybych měla víc info od uživatelek, mě třeba nezajímá ani tak propustnost či nepropustnost, jako spíš riziko opruzenin:)

Já jsem tak nějak mimo cílovou skupinu (neužívám (nepoužívám) nic)... Hodnotím to čistě teoreticky.
Ovšem já si nekupuji ani žádné luxusní oblečení.
napsal(a):
to je to nekrotické endometrium :-) odloučená sliznice... Mňo, to zůstane na povrchu, jako u každého jiného materiálu :-) A že je to na povrchu, tak se to čistí dobře. Děvčata polemizují nad kvalitou čištění nasákavé vrstvy, a musím říct, že mi to taky nasadilo brouka do hlavy, protože ona si ta vrstva nasákne čerstvou krev (která je do značné míry ředitelná vodou), ale následně se ta krev uvnitř textilie srazí (a stane se vodou do značné míry neředitelná), a pak by fakt stálo za to to po nějaké době vykuchat a stavem nasákavé vnitřní vrstvy se pokochat Holt v reklamě s modrou vodou a uříznutou pamperskou to nikoho na první dobrou nenapadne...
jo tak..to zapomenu nicméně, nejhorší je když to nahoře nezůstane... respektive z nějakého důvodu spadne do nohavice brrrr

lenacia
napsal(a):
jo tak..to zapomenu nicméně, nejhorší je když to nahoře nezůstane... respektive z nějakého důvodu spadne do nohavice brrrr
nene! Tak tohle chci zapomenout já!