Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Aega

24.2.2021 00:27
Aega

XXX.XXX.85.24

Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat jakou velikost saka zvolit. Nemám možnost se dostat do obchodu tak musím přes internet. Většinu věcí mám ve velikosti M případně S. Přemýšlím nad sakem o velikosti 38 značka BUSSE. Odhadem bude velké nebo ne. Má výška je okolo 173 cm, sportovní postavy (57kg) jestli to někomu v odhadu pomůže. Je to podotýkám první sako co kupuji. Dříve jsem si půjčovala od kamarádky, bohužel jsem ztratila kontakt.
Děkuji za rady

24.2.2021 01:02
lenacia

XXX.XXX.173.31

Na oficiálních stránkách výrobce bývají uvedené míry oblečení, obvod, délka atd. Zkuste se podívat. Takhle vám málokdo řekne, byť váha a výška mohou být podobné každý má jiný typ postavy

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2021 07:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

A druhá možnost - změřte si obvyklé míry podle nějakého vzoru, a zeptejte se prodejce, zda to odpovídá.

Pokud pod sakem (jako já) hodláte nosit bezpečnostní vestu nebo páteřák, změřte ty míry i s tím prvkem na sobě

24.2.2021 08:28
Arbora

XXX.XXX.233.1

Pri objednávke z eshopu môžete tovar bez problémov vrátiť a vymeniť do 14 dní. Tie s oblečením už automaticky posielajú návratku pre kuriéra(ppl, zásielkovňa). Keď nebude pasovať, tak ho pošlete naspäť. Ale ako píše Buggyra, predajca ho bude mať na sklade, určite vám ochotne poradí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík