Dobrý trenér Praha jih + východ

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

GinaH.

24.2.2021 09:26
GinaH.

XXX.XXX.17.165

Dobrý den, zkoušela jsem různé cesty, zkusím se zeptat i na diskuzi. Poptávám trenéra, který by splňoval následující:

- lekce pro jezdce s vlastním koněm v anglickém ježdění, cíl: postup po klasické stupnici výcviku, kůň se naučí pracovat s vlastním tělem a s nesením jezdce, jezdec se naučí koni nevadit a používat co nejjemnější pomůcky

- ideálně se trénováním živí, aktivně jezdí a denně pracuje s různými koňmi, má rozsáhlé zkušenosti a je ochoten si na koně pravidelně sedat

- má rád koně a ne peníze ani sportovní úspěchy (zároveň ale na ceně tréninku nezáleží)

- chápe, že ideální podmínky pro koně se málokdy shodují s ideálními podmínkami pro jezdce a je ochoten trénovat "kdekoliv"

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.2.2021 09:50

https://www.jezdecke-umeni.cz/kontakt/
Můžete zkusit. Za zeptání nic nedáte.

24.2.2021 17:56

GinaH. napsal(a):
Dobrý den, zkoušela jsem různé cesty, zkusím se zeptat i na diskuzi. Poptávám trenéra, který by splňoval následující:

- lekce pro jezdce s vlastním koněm v anglickém ježdění, cíl: postup po klasické stupnici výcviku, kůň se naučí pracovat s vlastním tělem a s nesením jezdce, jezdec se naučí koni nevadit a používat co nejjemnější pomůcky

- ideálně se trénováním živí, aktivně jezdí a denně pracuje s různými koňmi, má rozsáhlé zkušenosti a je ochoten si na koně pravidelně sedat

- má rád koně a ne peníze ani sportovní úspěchy (zároveň ale na ceně tréninku nezáleží)

- chápe, že ideální podmínky pro koně se málokdy shodují s ideálními podmínkami pro jezdce a je ochoten trénovat "kdekoliv"

Nevšimla jsem si nebo nepíšete, odkud jste?

25.2.2021 08:44

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevšimla jsem si nebo nepíšete, odkud jste?

je to v nadpisu tématu - taky se mi stává, že to přehlédnu

25.2.2021 12:41

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
je to v nadpisu tématu - taky se mi stává, že to přehlédnu

Tomu se říká "pro oči nevidím". Nemůžu se vymlouvat ani na dioptrie.

Přidejte reakci

Přidat smajlík