Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2021 19:41
kallisto

XXX.XXX.132.165

Tak se Ifauňáci ukažte. Kde to seženu? Kupovala jsem to u Dulkaje před třemi lety, ti už to nemají. Tam ani nikde jinde to nemůžu vygooglit. Pojmenované to je jako nevodivá páska, prodává se to na kila. Různá šířka, různá barva, je to nějaký plast. Netuším, jak jinak to pojmenovat nebo kde to hledat.

2.3.2021 21:12
Dotaz

XXX.XXX.15.70

2.3.2021 21:12
canka

XXX.XXX.215.5

A k čemu to využíváte tu nevodivou pásku smím-li se zeptat?Jen jako zviditelnění ohrady vodivých pásek nebo lanek?

2.3.2021 21:56
kallisto

XXX.XXX.132.165

Vsude kde se da. Ruzne branky a prepazeni, kdyz delame cesticku pro kone z jedne pastviny na druhou. I ohrada, kone nejsou utekari ani trhaci, pasky respektuji. Jako zviditelneni tam kde je elektricka paska, tak tato je treba uprostred atd atd. Je fest pevna, viditelna dobre, musi se jen na delsich vzdalenostech vic sponovat, neb pak uz je tezsi a provesuje se. Jinak fakt dobra.

@Dotaz díky, mrknu, zooprodukt mi to nenašlo

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.3.2021 06:58

Jsou to odřezky z autoplachet nebo reklamních plachet. Takže poptat se u nějakého výrobce těhle věcí

My jsme ji po letech opustili, protože se na UV rozpadá. Pravda, rozpadá se třeba po pěti letech, ale ten drát přeci jen vydrží víc. Teď už máme ohrady z pletiva, tak jsme tuto pásku naprosto eliminovali, akorát občas ještě najdeme kus zarostlý do trávy pod ohradou a špatně se to ze země tahá. Ať žijí mikroplasty

3.3.2021 07:44

U nás se tomu říká "třepetalka" - jak se ve vzduchu třepetá, hezky zviditelňuje ohradníky.
Posledně jsme taky kupovali u Dulkaje.

3.3.2021 07:50
kallisto

XXX.XXX.237.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jsou to odřezky z autoplachet nebo reklamních plachet. Takže poptat se u nějakého výrobce těhle věcí

My jsme ji po letech opustili, protože se na UV rozpadá. Pravda, rozpadá se třeba po pěti letech, ale ten drát přeci jen vydrží víc. Teď už máme ohrady z pletiva, tak jsme tuto pásku naprosto eliminovali, akorát občas ještě najdeme kus zarostlý do trávy pod ohradou a špatně se to ze země tahá. Ať žijí mikroplasty

Fakt odřezky? Vždyť je toho třeba kilometr v kuse...
Dulkaj právě že už nemá... zkusím poptat ten zooprodukt.

3.3.2021 10:54

kallisto napsal(a):
Fakt odřezky? Vždyť je toho třeba kilometr v kuse...
Dulkaj právě že už nemá... zkusím poptat ten zooprodukt.

No, prostě jak tu plachtu na tom stroji vyrábějí (vyrábí se jako papír nebo textil - nekonečná), tak kraje té plachty (která je tvořená textilní osnovou, na kterou je nanesená nějaká ta plastová hmota či co) se odřezávají, je to odpad při výrobě.

3.3.2021 11:07
kallisto

XXX.XXX.237.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No, prostě jak tu plachtu na tom stroji vyrábějí (vyrábí se jako papír nebo textil - nekonečná), tak kraje té plachty (která je tvořená textilní osnovou, na kterou je nanesená nějaká ta plastová hmota či co) se odřezávají, je to odpad při výrobě.

Á už tomu rozumím

3.3.2021 20:31
canka

XXX.XXX.215.5

Kallisto a nevíte,zda-li je odolné proti protrhnutí?

Máme kolem výběhu les a řešíme stále problém s migrující zvěří...
Hodně nám v tomhle ohledu pomohl ostnatý drát..ač se to možná zdá jako nebezpečné řešení,pro nás jediné,které zabralo..umístěno mezi vrchní a spodní páskou..ale napadlo mě ještě něco umístit pod spodní pásku,aby zvěř lépe viděla..ale zase aby se to neprotrhávalo...tak jestli by toto pomohlo..

3.3.2021 20:54

canka napsal(a):
Kallisto a nevíte,zda-li je odolné proti protrhnutí?

Máme kolem výběhu les a řešíme stále problém s migrující zvěří...
Hodně nám v tomhle ohledu pomohl ostnatý drát..ač se to možná zdá jako nebezpečné řešení,pro nás jediné,které zabralo..umístěno mezi vrchní a spodní páskou..ale napadlo mě ještě něco umístit pod spodní pásku,aby zvěř lépe viděla..ale zase aby se to neprotrhávalo...tak jestli by toto pomohlo..

Je to hodně pevné. Kůň to sice protrhne, ale srnka těžko.

3.3.2021 21:07
kallisto

XXX.XXX.135.52

Ano je to hodně pevné, právě nám pásky trhají srnky jako papír a tohle nedají, naučí se podlézat. U koně nevím, naši nejsou trhači ale věřím že by povolilo uchycení, pokud už ne páska.

3.3.2021 21:08
kallisto

XXX.XXX.135.52

Každopádně teď nesehnatelné. Zooprodukt i Dulkaj řekli že nemají a mít nebudou. Už jsem googlila i firmy na autoplachty, ale nikdo to přímo v nabídce nemá, musela bych poptávat jestli to nemají jako odpad nebo tak něco.

4.3.2021 09:33

V nabídce to nikdo skutečně mít nebude, jako většina pil nemá v nabídce piliny. Zkuste ty firmy obvolat, pokud sami nemají a plachtovinu od někoho nakupují, zkuste poprosit o kontakt na dodavatele s tím, že skutečně sháníte pouze ty okrajky.

4.3.2021 13:40
-Veru-

XXX.XXX.252.245

canka napsal(a):
A k čemu to využíváte tu nevodivou pásku smím-li se zeptat?Jen jako zviditelnění ohrady vodivých pásek nebo lanek?

ČEZ má takové krásné nařízení, že pokud je ohradník pod jakýmkoliv elektrickým vedením, musí být v tom místě z nevodivého materiálu. Jako ochrana před tím, že se to vedení přetrhne, spadne na ohradník a díky tomu dostanou všichni v okolí šlupku. Už ale neřeší, že drátky v lanku mají tak tenký průřez, že v tom okamžiku shoří :-D

4.3.2021 13:57

-Veru- napsal(a):
ČEZ má takové krásné nařízení, že pokud je ohradník pod jakýmkoliv elektrickým vedením, musí být v tom místě z nevodivého materiálu. Jako ochrana před tím, že se to vedení přetrhne, spadne na ohradník a díky tomu dostanou všichni v okolí šlupku. Už ale neřeší, že drátky v lanku mají tak tenký průřez, že v tom okamžiku shoří :-D

tak ještě že nemáme ohradník, ale kovové pozink pletivo, které neshoří

21.4.2022 20:34
chovatel_17

XXX.XXX.89.231

Kdyby někdo měl zájem, tak mám možnost tyto pásky nyní sehnat.

Balík cca 2km za 900Kč. Bez dopravy. Dopravu nutno zajistit vlastní, Vysočina, Žďársko.

Šířka pásky cca 2 - 4(6,8) cm. Barva a šírky dle aktuální nabídky. Páska je velmi pevná o trvanlivá. Má všestranné použití. Vytyčení plochy, vázání, omotávka, provizorní lano, přivázání, uvázání, ohradníky, oplocení, plot, ohrada, ohradníkové systémy apod.

Mikvi

29.4.2022 05:42
Mikvi

XXX.XXX.71.219

Mám zájem :)
Můžete mne prosím kontaktovat?
www.romanovsheep.cz

kobrafanda

29.3.2023 20:48
kobrafanda

XXX.XXX.207.88

dobry den mate možnost sehnat ješte nevodivou pasku o ktere písete?

8.4.2023 14:44
chovatel_17

XXX.XXX.89.231

kobrafanda napsal(a):
dobry den mate možnost sehnat ješte nevodivou pasku o ktere písete?

Napište mi prosím zde do zprávy, ano, stále pásku mám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík