Dávkování pro koně (Alavis, aj..)

Hucul
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2021 18:21
Equestrian_Tery

XXX.XXX.175.94

Ahojte koňáci a koňačky! 🤠💙 Naše kobyla má artrozu a známá nám doporučila ať ji koupíme doplněk, nejlépe dva na střídání. Tak teď tedy koukáme, vybraný doplněk máme, ale píšou že máme dát 3 odměrky denně, ale nevíme jak je jedna odměrka velká, má někdo s tadytim skusenost a poradí nám? Budu moc ráda za každou odpověď 💙🤠.

3.3.2021 19:16
Arbora

XXX.XXX.233.1

V každom baléní je odmerka a ak by náhodou nebola(čo sa mi nechce veriť), tak je v každo návode napísaná jej gramáž.

Artróza sa nerieši so “známou”, ale s veterinárom. V ranných štádiách viete ešte účinne pomôcť, ak sa na to vyprdnete a budete dávať iba doplnky, intenzívne tým skrátite využiteľnosť a bezbolestný konský život.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.3.2021 20:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Equestrian_Tery napsal(a):
Ahojte koňáci a koňačky! 🤠💙 Naše kobyla má artrozu a známá nám doporučila ať ji koupíme doplněk, nejlépe dva na střídání. Tak teď tedy koukáme, vybraný doplněk máme, ale píšou že máme dát 3 odměrky denně, ale nevíme jak je jedna odměrka velká, má někdo s tadytim skusenost a poradí nám? Budu moc ráda za každou odpověď 💙🤠.

Souhlas s Arborou. Jo a artróza je potvrzená? RTG, ohybové zkoušky?

4.3.2021 06:34
Equestrian_Tery

XXX.XXX.175.94

Ano, je potvrzena přímo od vet.

4.3.2021 06:37
Equestrian_Tery

XXX.XXX.175.94

Ano rozumím vám, ale taky nevíte co ta moje známá ví a neví. Není to jen člověk s pár zkušenostmi to mi věřte 😌

4.3.2021 08:00
sisi58

XXX.XXX.191.1

Na spodu víka pixly s přípravkem, bývá nálepka s převodem z mililitrů (což je na přiložené odměrce ) na gramy.
Já to udělala tak, že jsem vzala nějaké množství přípravku a zanesla ho do lékárny, aby mi to tam navážili. Pak už jsem to dávala "od oka".
Doporučené množství je v návodu na nálepce.

4.3.2021 09:35
Arbora

XXX.XXX.233.1

Equestrian_Tery napsal(a):
Ano rozumím vám, ale taky nevíte co ta moje známá ví a neví. Není to jen člověk s pár zkušenostmi to mi věřte 😌

zrovna včera som sa na*rala na FB, kde pani písala, že jazdí 5x týždenne na pajdajúcom koňovi, pretože jej trénerka povedala, že artróza nebolí.

Takže akokoľvek je známa skúsená, osphos, ani tildren, ani PRP koňovi do nohy nenapichá. Od toho sú ortopédi.

4.3.2021 09:42
sisi58

XXX.XXX.191.1

Arbora napsal(a):
zrovna včera som sa na*rala na FB, kde pani písala, že jazdí 5x týždenne na pajdajúcom koňovi, pretože jej trénerka povedala, že artróza nebolí.

Takže akokoľvek je známa skúsená, osphos, ani tildren, ani PRP koňovi do nohy nenapichá. Od toho sú ortopédi.

Blbá a blbější.

4.3.2021 09:59
Arbora

XXX.XXX.233.1

A stále tam argumentovala tým, že ona s artrózou skúsenosti nemá, tak nevedela.

4.3.2021 10:14
sisi58

XXX.XXX.191.1

Arbora napsal(a):
A stále tam argumentovala tým, že ona s artrózou skúsenosti nemá, tak nevedela.

Moc mě mrzí, že koně trpí mlčky. Někteří majitele by nejspíš ohluchli, kdyby tomu tak nebylo.

11.3.2021 09:36
Equestrian_Tery

XXX.XXX.141.144

sisi58 napsal(a):
Na spodu víka pixly s přípravkem, bývá nálepka s převodem z mililitrů (což je na přiložené odměrce ) na gramy.
Já to udělala tak, že jsem vzala nějaké množství přípravku a zanesla ho do lékárny, aby mi to tam navážili. Pak už jsem to dávala "od oka".
Doporučené množství je v návodu na nálepce.

Děkuji 💙

Přidejte reakci

Přidat smajlík