Ahojte koňáci a koňačky! 🤠💙 Naše kobyla má artrozu a známá nám doporučila ať ji koupíme doplněk, nejlépe dva na střídání. Tak teď tedy koukáme, vybraný doplněk máme, ale píšou že máme dát 3 odměrky denně, ale nevíme jak je jedna odměrka velká, má někdo s tadytim skusenost a poradí nám? Budu moc ráda za každou odpověď 💙🤠.
V každom baléní je odmerka a ak by náhodou nebola(čo sa mi nechce veriť), tak je v každo návode napísaná jej gramáž.
Artróza sa nerieši so “známou”, ale s veterinárom. V ranných štádiách viete ešte účinne pomôcť, ak sa na to vyprdnete a budete dávať iba doplnky, intenzívne tým skrátite využiteľnosť a bezbolestný konský život.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Equestrian_Tery
napsal(a):
Ahojte koňáci a koňačky! 🤠💙 Naše kobyla má artrozu a známá nám doporučila ať ji koupíme doplněk, nejlépe dva na střídání. Tak teď tedy koukáme, vybraný doplněk máme, ale píšou že máme dát 3 odměrky denně, ale nevíme jak je jedna odměrka velká, má někdo s tadytim skusenost a poradí nám? Budu moc ráda za každou odpověď 💙🤠.
Souhlas s Arborou. Jo a artróza je potvrzená? RTG, ohybové zkoušky?
Na spodu víka pixly s přípravkem, bývá nálepka s převodem z mililitrů (což je na přiložené odměrce ) na gramy.
Já to udělala tak, že jsem vzala nějaké množství přípravku a zanesla ho do lékárny, aby mi to tam navážili. Pak už jsem to dávala "od oka".
Doporučené množství je v návodu na nálepce.
Equestrian_Tery
napsal(a):
Ano rozumím vám, ale taky nevíte co ta moje známá ví a neví. Není to jen člověk s pár zkušenostmi to mi věřte 😌
zrovna včera som sa na*rala na FB, kde pani písala, že jazdí 5x týždenne na pajdajúcom koňovi, pretože jej trénerka povedala, že artróza nebolí.
Takže akokoľvek je známa skúsená, osphos, ani tildren, ani PRP koňovi do nohy nenapichá. Od toho sú ortopédi.
Arbora
napsal(a):
zrovna včera som sa na*rala na FB, kde pani písala, že jazdí 5x týždenne na pajdajúcom koňovi, pretože jej trénerka povedala, že artróza nebolí.
Takže akokoľvek je známa skúsená, osphos, ani tildren, ani PRP koňovi do nohy nenapichá. Od toho sú ortopédi.
Blbá a blbější.
Arbora
napsal(a):
A stále tam argumentovala tým, že ona s artrózou skúsenosti nemá, tak nevedela.
Moc mě mrzí, že koně trpí mlčky. Někteří majitele by nejspíš ohluchli, kdyby tomu tak nebylo.
sisi58
napsal(a):
Na spodu víka pixly s přípravkem, bývá nálepka s převodem z mililitrů (což je na přiložené odměrce ) na gramy.
Já to udělala tak, že jsem vzala nějaké množství přípravku a zanesla ho do lékárny, aby mi to tam navážili. Pak už jsem to dávala "od oka".
Doporučené množství je v návodu na nálepce.
Děkuji 💙