Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.3.2021 14:37
Equimishel

XXX.XXX.47.149

Ahojte, zaujíma ma aký máte názor na to, keď má Ranč, alebo Jazdecký areál vlastnú webstránku. Ste za, alebo nie? Zaoberám sa tvorbou webstránok a potrebovala by som poradiť, či by sa to u koníčkárov chytilo. Za každú odpoveď budem samozrejme vďačná!

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.3.2021 14:40

V dnešní době jede naprostá většina přes sociální sítě a ti, co mají klasické weby, je málokdy aktualizují - je to pracné, nepohodlné a pro většinu smrtelníků to znamená najmout si na to lidi.

4.3.2021 15:54
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
V dnešní době jede naprostá většina přes sociální sítě a ti, co mají klasické weby, je málokdy aktualizují - je to pracné, nepohodlné a pro většinu smrtelníků to znamená najmout si na to lidi.

Souhlasím, že spravování webu je práce a vyžaduje aspoň základní počítačovou gramotnost + nějaké estetické cítění.
Ale spousta lidí sociálním sítím neholduje a já třeba dám přednost prohlédnutí webu než fb, který je plný marastu a navíc ten web něco vypovídá i o jeho majiteli.

4.3.2021 17:26
lenacia

XXX.XXX.214.4

Nejlepší stáje mívají FB i web, na webu mají veškeré informativní věci okolo. Ceník, ustájení, popis ranče či stáje, adresa, kontakty zkrátka vše co se běžně nemění a zůstává... FB je pak ideální na aktuality a nejnovější dění včetně rychlého přidání třeba fotografií a videí, které u normálního webu zabírají místo, které je v rámci galerie placené, což u FB není.

4.3.2021 17:35

Bojím se, že vašich služeb by měli zájem využít skutečně jen začínající nové komerční areály. Soukromníci zhusta nechtějí zveřejňovat svoje koně na sítích, a také zřejmě svoje finanční prostředky umoří raději v těch zvířatech.

Vaše služby by mohl ocenit někdo, kdo provozuje dětské tábory (ale pokud to dělá ve velkém, již má dávno webovky udělané), možná vyjížďky pro veřejnost. A napadly mě, v případě, že by vás zajímala charita, koňské útulky. Ty mají často stránky kdysi nějakým nadšencem splácnuté, ale málo aktualizované a zastaralý vzhled, často nefunkční odkazy...

4.3.2021 18:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lenacia napsal(a):
Nejlepší stáje mívají FB i web, na webu mají veškeré informativní věci okolo. Ceník, ustájení, popis ranče či stáje, adresa, kontakty zkrátka vše co se běžně nemění a zůstává... FB je pak ideální na aktuality a nejnovější dění včetně rychlého přidání třeba fotografií a videí, které u normálního webu zabírají místo, které je v rámci galerie placené, což u FB není.

Tak předpokládám, že slušná stáj není limitovaná kapacitou, protože má web v placeném programu - ono to nepůsobí dobře, když vám na webu skáčou reklamy na Arginmax, pilule na hubnutí a podobné špeky 😉

Já třeba fb nemám, je mi to proti srsti a vím že podobně smýšlejících lidí je docela dost.

5.3.2021 04:01
lenacia

XXX.XXX.173.31

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Tak předpokládám, že slušná stáj není limitovaná kapacitou, protože má web v placeném programu - ono to nepůsobí dobře, když vám na webu skáčou reklamy na Arginmax, pilule na hubnutí a podobné špeky 😉

Já třeba fb nemám, je mi to proti srsti a vím že podobně smýšlejících lidí je docela dost.

No to zase pozor. Jedna věc je placená doména a web bez reklam. Ale to je absolutní základ s třeba řekněme, 250Mb prostoru na fotografie... Není to tak, že fotogalerie je potom nekonečná za pár korun, naopak je to docela drahá záležitost s měsíčním tarifem... Proto většina i fotografů má na svém webu pouze základní portfolio a následně odkaz na některou z veřejných galerií, Rajče, Zonerama nebo ten FB.

5.3.2021 06:40
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lenacia napsal(a):
No to zase pozor. Jedna věc je placená doména a web bez reklam. Ale to je absolutní základ s třeba řekněme, 250Mb prostoru na fotografie... Není to tak, že fotogalerie je potom nekonečná za pár korun, naopak je to docela drahá záležitost s měsíčním tarifem... Proto většina i fotografů má na svém webu pouze základní portfolio a následně odkaz na některou z veřejných galerií, Rajče, Zonerama nebo ten FB.

Já placený web mám - za 800 ročně jsem tam mela zhruba 1000 fotek a byla jsem na 46 procentech kapacity, takže bych z toho takový drama nedělala😉.

5.3.2021 06:46
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

Ono je to jedno - ať se každý prezentuje jak chce, ale zatimco FB spousta lidí nemá (ani já ne - necítím se tam komfortně), tak na web může každý.

5.3.2021 08:20
kallisto

XXX.XXX.237.35

Inspektor Pišišvor napsal(a):
Ono je to jedno - ať se každý prezentuje jak chce, ale zatimco FB spousta lidí nemá (ani já ne - necítím se tam komfortně), tak na web může každý.

My měli jak web (základní info atd) tak FCB (aktuality a zajímavosti), s tím, že FCB stránka byla otevřená, čili se zobrazí i lidem co nemají FCB účet.

Osobně pro mě je web základ. Stáje bez webu jsou pro mne divné. Chci stránky, kde bude vše o stáji, kontakty, mapa jak se dostanu atd atd. Na FCB často nenajde člověk potřebné informace...

Přidejte reakci

Přidat smajlík