Dobrý den,
sháním ježdění v Ústeckém kraji, jsem lehce pokročilý jezdec ale byla bych raději kdyby jste si mě vyzkoušeli třeba na jízdárně. Nejlepe bych brala většího pony ale nechci si tady diktovat co a jak. Jsem zvyklá pracovat i okolo stáje. Více bych se rozepsal v chatu.
Pište mi prosím na email natalka.vojtiskova@seznam.cz
Děkuji předem.
Hezký zbytek dne.
Ještě bych tady chtěla napsat pár podrobností. Je mi 16 let, měřím 168cm a vážím 50kg. Jsem z Teplic v Ústeckém kraji. Snažím se přizpůsobit a koně bych chtěla brát jako parťáka😊. Ráda se učím nové věci a jednou bych si chtěla zkusit nějaká hobbíčka ale to není nutnost😅. Jezdím něco málo přes 2 roky ale teď mám pauzu, protože nemam kde jezdit.
Natálko budeš se muset posnažit sama.
https://kamkekonim.cz podívej se tady a zkus si stáje obeslat nebo obvolat sama.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Natálie Vojtíšková
napsal(a):
Dobrý den. Inzerát jsem vkládala nespočetkrát na různé bazary atd a asi jsem špatně pochopila funkci stránky ale myslela jsem, že toto je stránka kde se právě mluví o těchto věcech a nemyslím si že hledání koníčků je zbytečnost🙂.
To není, ale tady asi opravdu neuspějete. Jak radí kallisto, obvolat a obejít stáje osobně. Což v této době bude problém, bohužel.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud si chcete povídat např. o tom, jak je těžké sehnat ježdění, tak prosím, ale pak to nesmíte vložit jako formu inzerátu, protože od toho tady ta diskuse skutečně není. Diskuse je od slova diskutovat - a když napíšete, že se více rozepíšete jinde (v chatu), tak asi ztrácí vložení příspěvku do diskuse smysl. Pokud tedy chcete diskutovat, nahoďte téma, na které se dá diskutovat. Dá se diskutovat i o formě vašeho inzerátu, vašem věku, o tom, zda mají majitelé vůbec zájem takové lidi ke koním brát - a to nevím, jestli je směr diskuse, který hledáte. Hledání koníčků je zbytečné na špatných místech - pokud vaším koníčkem není diskutování (to je třeba můj koníček), jste tu špatně :-)
Já bych doporučila prohledat nějaké skupiny na FB, tam se podle mého ježdění shání nejlépe. V inzerci bych spíš hledala kdo ježdění nabízí, než psát inzeráty.
Když jsem já nabízela ježdění, dala jsem inzerát a z lidí kteří se mi ozvali jsem vybírala, na inzeráty, kde někdo ježdění shání jsem opravdu nekoukala a určitě nejsem jediná.