SáraEquestrian

XXX.XXX.172.166
Dobrý den!
Chtěla bych se s Vámi poradit.
Mám svou nejlepší kamarádku. Hádám se s ní každý den, ale vždy hádku začne ona. Nadává mi, nevěřím a uráží mě. Dám příklad že dneška.
Dnes byla na tréninku(jezdeckém) a chtěla jsem ji poprosit, jestli by mi neposlal fotku nebo video. Ona souhlasila. Přijela z tréninků, poslala mi fotky, a co s videem? Napsala mi:,, video je Ti k ničemu ". Tohle samozřejmě chápu. Zeptala jsem se jí, co dělali na tom tréninku a ona,, No, prodloužený klus a cval, cval, stehenní sed ve cvalu, velký kruh ve cvalu trochu drezuru, atd...". Teď jde o to, že ona je slabá(jakože je fyzicky nezdatná) a neumí ani cválat. Sotva udělá stehenní sed v klusu. Pořád mi lže. Když ji já řeknu co jsme dělali na tréninku(skákali jsme, cválali jsme, dělali stehenní sed ve cvalu, atd....) a pošlu ji video jak to tam dělám, tak dělá, že to neviděla. Nadává mi a vymýšlí si, že je lepší, atd... (i když jsem jí viděla jezdit). Nadává mě, mojí stáji(že je to poníkárna, atd...)a taky nadává na mojí trenérku. Asi před půl rokem mohla ještě jezdit v mé současné stáji. Měli odeslat email majitelce, jestli tam chcou pokračovat. Její mamka k tom věděla, ale neodpověděla. Když jsem to místo zabrala já(nevědoma toho co se stalo), řekla mi na rovinu,, To místo se k tobě nehodí. Měla jsi mi ho nechat". Řekla mi to do očí a já tomu nevěřila. Už si sehnala jinou stáj, ale nedokážu na ten pohled a tu větu zapomenout.
Prosím, poraďte mi, co mám dělat. Nevím jestli ji dokážu vnímat jako kamarádku. Mám ji ignorovat, říct ji to a nebo jenom předstírat naše kamarádství? Prosím, poraďte. Děkuji Vám všem za jakoukoli odpověď. Sára
Uživatel s deaktivovaným účtem

No jo no, to je normální puberta, kamarádství, spiklenectví, pak se to pokazí , urážení, obviňování, pomlouvání , zažil to každý, ale v tédle době s mobilama, fejsbůkam, a apkama je to trochu víc brutus. Některé děti to prostě nedávají a stávají se zlé, závistivé, aniž by si uznání chtěly nějak zasloužit nebo jinak vydobýt...dnes je to vše uspěchané, každý už už chce být mistr světa, většinou v tom hrají roli peníze a společenské postavení a nebudeme si zastírat, s penězi to jde lépe, obzvlášť v jezdectví.
Nedělejte nic, najděte si jinou kamarádku, tahle vám asi neodpustí.

jbb
napsal(a):
Tak teď už tu chybí jen dotazy typu "Ahoj Sally", nebo "Děvčátko, na slovíčko".
Kinder.fauna hadr...
Ahoj Sally bylo náhodou dobré nebo jste se chtěl ptát doma?

SarahEquestrian
napsal(a):
Co? Omlouvám se, ale nechápu
Jde o to, že tady nejste v sekci psychologická poradna. My vám tak úplně neporadíme. Souhlas s verun.
napsal(a):
No jo no, to je normální puberta, kamarádství, spiklenectví, pak se to pokazí , urážení, obviňování, pomlouvání , zažil to každý, ale v tédle době s mobilama, fejsbůkam, a apkama je to trochu víc brutus. Některé děti to prostě nedávají a stávají se zlé, závistivé, aniž by si uznání chtěly nějak zasloužit nebo jinak vydobýt...dnes je to vše uspěchané, každý už už chce být mistr světa, většinou v tom hrají roli peníze a společenské postavení a nebudeme si zastírat, s penězi to jde lépe, obzvlášť v jezdectví.
Nedělejte nic, najděte si jinou kamarádku, tahle vám asi neodpustí.
Velice děkuji za Váš názor, myslím si úplně to stejné. Puberta je puberta
Zkuste spíš weby typu Zpovednice apod.
Za mne - kriticky se podívejte, jak se ten člověk k vám dlouhodobě chová, jestli je jeho přátelství pro vás přínosem, nebo vám spíš ubližuje. Sebekriticky si zhodnoťte svoji roli, jestli jste se třeba taky nechovala nefér. Podle toho se k tomu postavte, čili buď se omluvte, nebo si s ní promluvte a zkuste se udobřit, nebo se s tou osobou dál nekamaraďte.
Dotaz
napsal(a):
Zkuste spíš weby typu Zpovednice apod.
Za mne - kriticky se podívejte, jak se ten člověk k vám dlouhodobě chová, jestli je jeho přátelství pro vás přínosem, nebo vám spíš ubližuje. Sebekriticky si zhodnoťte svoji roli, jestli jste se třeba taky nechovala nefér. Podle toho se k tomu postavte, čili buď se omluvte, nebo si s ní promluvte a zkuste se udobřit, nebo se s tou osobou dál nekamaraďte.
Děkuji moc