A zase další do bytek...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

19.3.2021 10:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.192

Mám to pár km od sebe. Ani jsem netušila že tu máme až tohle... 6 let než se něco začalo dít...

19.3.2021 10:25
canka

XXX.XXX.249.200

A víš,že mě to ani nepřekvapuje?Že zakročí až takhle pozdě? Vidím to u nás,co jsem řešila v okolí já...2 koně tam umřeli,a kromě pokuty se nic vlastně nestalo. Ani policie nepomohla..a koní tam akorát přibývá a každou zimu hladový....

A ty víš přesně,kde to u vás mají?Viděla jsi to tam a stav zvířat?

19.3.2021 10:31
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Teoreticky nemuseli zakročit až tak pozdě.
Loni přišel kovid, krize, nedostatek peněz. Nějakou dobu živil zvířata ze zásob, až došly.
Tím neříkám, že týrat zvířata hlady je OK, protože to je třeba 6 měsíců místo 6 let...

Neregistrovaný uživatel

19.3.2021 11:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.34.60

canka napsal(a):
A víš,že mě to ani nepřekvapuje?Že zakročí až takhle pozdě? Vidím to u nás,co jsem řešila v okolí já...2 koně tam umřeli,a kromě pokuty se nic vlastně nestalo. Ani policie nepomohla..a koní tam akorát přibývá a každou zimu hladový....

A ty víš přesně,kde to u vás mají?Viděla jsi to tam a stav zvířat?

Vím kde to je ale nebyla jsem tam. Není to daleko tak 25km by oko ale nejezdím tím směrem běžne a není to u hlavní cesty. Ale je to síla. Nicméně potěšil mě. Přístup teď že zajistujou aspoň žrádlo a budou chtít odebrání drtivé většiny a pro zbytek dodělat přístřešky atd. Za mě konečně supr.

Přidejte reakci

Přidat smajlík