Zofiakeya

XXX.XXX.92.70
Tento kôň sa cola riso je na predaj za 4000€ potrebujem radu ako rychlo ich zohnat pracoval by inak 24/7
Zofiakeya
napsal(a):
Tento kôň sa cola riso je na predaj za 4000€ potrebujem radu ako rychlo ich zohnat pracoval by inak 24/7
Sedí pračka na stromě a plete noviny.
Letí kolem žirafa a ptá se jí kolik je hodin.
Ta vytáhne teploměr a říká: "Včera bylo úterý... "
... asi takhle nějak zní normálnímu člověku ten Váš příspěvek 🤫
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Sedí pračka na stromě a plete noviny.
Letí kolem žirafa a ptá se jí kolik je hodin.
Ta vytáhne teploměr a říká: "Včera bylo úterý... "
... asi takhle nějak zní normálnímu člověku ten Váš příspěvek 🤫
Tyjo vystihla jste to úplně přesně, nevěděla jsem jestli to nechápu jenom já, nebo je to úplně retardovaně napsaný ve skutečnosti
Uživatel s deaktivovaným účtem

Misa12345
napsal(a):
Tyjo vystihla jste to úplně přesně, nevěděla jsem jestli to nechápu jenom já, nebo je to úplně retardovaně napsaný ve skutečnosti
Ne, chyba není na vaší straně. Chce se říci - asi slušný matroš (jako THC apod.)
koně
napsal(a):
Chce rychle sehnat hodně eur, na koně z fotky?
Pracoval by a jinak by byl 24/7....
Ovšem proč shání tady? Spíš by měla oslovit banku,ne?
Pravděpodobně sem chodí samé nicky,co disponují velkým množstvím eura a poradí,kde má sehnat i zadavatelka
Asi si to spletla s Zonky, tam lidé půjčují lidem, tak to asi zblbla 🤷♀️

koně
napsal(a):
Chce rychle sehnat hodně eur, na koně z fotky?
Pracoval by a jinak by byl 24/7....
Ovšem proč shání tady? Spíš by měla oslovit banku,ne?
Pravděpodobně sem chodí samé nicky,co disponují velkým množstvím eura a poradí,kde má sehnat i zadavatelka
Já tomu rozuměla teda z textu tak, že kůň by pracoval 24/7. Asi by byl uvázaný u žentouru, jako ten oslík v Pirátech z Karibiku :-)

napsal(a):
Já tomu rozuměla teda z textu tak, že kůň by pracoval 24/7. Asi by byl uvázaný u žentouru, jako ten oslík v Pirátech z Karibiku :-)
To jsem pochopila taky. Ale ten zbytek inzerátu je trochu zvláštní.

napsal(a):
To jsem pochopila taky. Ale ten zbytek inzerátu je trochu zvláštní.
Ona i tahle informace je trochu zvláštní. Asi těžko bude nějaký kůň pracovat 24/7 :-) Určitě to bylo myšleno tak, že "kůň by pracoval" a dále že "kůň by byl ustájen v režimu 24/7". Ale při prvním přelétnutí textu očima jsem měla cuka napsat tomu člověku, že jestli chce koně, který bude pracovat 24/7, tak si musí pořídit https://www.forestmeri.cz/forest-horse-zelezny-ku%C5%88-1297

napsal(a):
Ona i tahle informace je trochu zvláštní. Asi těžko bude nějaký kůň pracovat 24/7 :-) Určitě to bylo myšleno tak, že "kůň by pracoval" a dále že "kůň by byl ustájen v režimu 24/7". Ale při prvním přelétnutí textu očima jsem měla cuka napsat tomu člověku, že jestli chce koně, který bude pracovat 24/7, tak si musí pořídit https://www.forestmeri.cz/forest-horse-zelezny-ku%C5%88-1297
Já si to automaticky přeložila na ustájení 24/7.