AničkaNováková

XXX.XXX.66.39
Zdravím.
Už nějaký ten pátek jezdím kolem obchodního centra v Hostivaři (v Praze) a zajímalo by mě, jestli je tam jezdecký klub, popřípadě jaký je tam kolektiv, trenéři atd. Viděla jsem tam jezdit nějaké holčiny.
Máte někdo zkušenost s touto stáji?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím, že tam bude Bleu de Ciel nebo tak nějak...? Každopádně teď do jezdeckého klubu docházet nemůžeš.
Zuzulka12

XXX.XXX.154.176
Ahoj, pokud se nic nezměnilo tak by zde měli být dvě stáje s tím, že jedna z nich je opravdu jezdecký klub Bleu de Ciel (druhá myslím nějaké soukromé ustájení, ale jistě to nevím).
V klubu Bleu de Ciel jsem jezdila tak tři, čtyři roky a ten minulý z mnoha důvodů odešla. Musím říct, že mi toho tato stáj dala poměrně dost, ovšem poslední rok mého působení zde jsem jezdila 3x - 4x týdně, takže to taky sehrálo svou roli.
Jinak ke klubu pod OC Hostivař patří i nedaleký statek, ale ten slouží myslím převážně k ustájení soukromých koní.
Možná uveď tvé jezdecké schopnosti, popřípadě věk, abych věděla jestli úplně doporučit.
Samozřejmě pokud máš nějaké další dotazy, tak ráda zodpovím.
Jo a jinak má VecnyZacatecnik pravdu, jezdecké kluby by opravdu měli být nyní zavřené.
Zuzulka12

XXX.XXX.154.176
nyin
napsal(a):
Krom již zmíněného klubu tam jsou ještě koně pana Vetra. Nemá jezdecký klub, ale jízdy se u něj zaplatit dají.
Aha, tak stáje vedle Bleu de Cielu jsou nejspíš ty, které zde zmiňuje nyin.
AničkaNováková

XXX.XXX.66.39
Vím, že kluby mají být zavřené, ale zřejmě na to majitelé moc nedbají. Znám tři kluby, které normálně běží úplně bez omezení (pouze mají roušky) a tím pádem je mezi nimi i stáj Bleu de Ciel (když okolo projíždím, vždy vidím alespoň tři holčičky). Prostě majitelé nechtějí přijít o výdělek.....
A tedy pokud jsem pokročilý začátečník,( práci kolem koní zvládnu, koně ovládám pouze v klusu) byla by škola fajn ?