Jezdecký klub v Praze (za OC Vivo)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

AničkaNováková

23.3.2021 18:11
AničkaNováková

XXX.XXX.66.39

Zdravím.
Už nějaký ten pátek jezdím kolem obchodního centra v Hostivaři (v Praze) a zajímalo by mě, jestli je tam jezdecký klub, popřípadě jaký je tam kolektiv, trenéři atd. Viděla jsem tam jezdit nějaké holčiny.
Máte někdo zkušenost s touto stáji?

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.3.2021 18:49
Uživatel s deaktivovaným účtem

Myslím, že tam bude Bleu de Ciel nebo tak nějak...? Každopádně teď do jezdeckého klubu docházet nemůžeš.

23.3.2021 21:52
nyin

XXX.XXX.5.198

Krom již zmíněného klubu tam jsou ještě koně pana Vetra. Nemá jezdecký klub, ale jízdy se u něj zaplatit dají.

Zuzulka12

23.3.2021 22:00
Zuzulka12

XXX.XXX.154.176

Ahoj, pokud se nic nezměnilo tak by zde měli být dvě stáje s tím, že jedna z nich je opravdu jezdecký klub Bleu de Ciel (druhá myslím nějaké soukromé ustájení, ale jistě to nevím).
V klubu Bleu de Ciel jsem jezdila tak tři, čtyři roky a ten minulý z mnoha důvodů odešla. Musím říct, že mi toho tato stáj dala poměrně dost, ovšem poslední rok mého působení zde jsem jezdila 3x - 4x týdně, takže to taky sehrálo svou roli.
Jinak ke klubu pod OC Hostivař patří i nedaleký statek, ale ten slouží myslím převážně k ustájení soukromých koní.
Možná uveď tvé jezdecké schopnosti, popřípadě věk, abych věděla jestli úplně doporučit.
Samozřejmě pokud máš nějaké další dotazy, tak ráda zodpovím.
Jo a jinak má VecnyZacatecnik pravdu, jezdecké kluby by opravdu měli být nyní zavřené.

Zuzulka12

23.3.2021 22:17
Zuzulka12

XXX.XXX.154.176

nyin napsal(a):
Krom již zmíněného klubu tam jsou ještě koně pana Vetra. Nemá jezdecký klub, ale jízdy se u něj zaplatit dají.

Aha, tak stáje vedle Bleu de Cielu jsou nejspíš ty, které zde zmiňuje nyin.

AničkaNováková

24.3.2021 06:49
AničkaNováková

XXX.XXX.66.39

Vím, že kluby mají být zavřené, ale zřejmě na to majitelé moc nedbají. Znám tři kluby, které normálně běží úplně bez omezení (pouze mají roušky) a tím pádem je mezi nimi i stáj Bleu de Ciel (když okolo projíždím, vždy vidím alespoň tři holčičky). Prostě majitelé nechtějí přijít o výdělek.....
A tedy pokud jsem pokročilý začátečník,( práci kolem koní zvládnu, koně ovládám pouze v klusu) byla by škola fajn ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík