Sabian

XXX.XXX.60.144
Ahoj, hledám v Brně jezdecký klub kde umožňují výuku i pro dospělé. Na koně se moc často nedostanu i když jsem už jezdila sama nikdy mě to nikdo vlastně neučil proto chci začít jako začátečník.
Zatím mám v merku Bosonohy a nebo koně v Tvarožné. Má někdo zkušenosti s těmito kluby popřípadě ví o nějakém dobrém klubu v Brně s Dobrou dostupností MHD?
(Na Bosonohy jsem recenze našla ale byli 11 let staré tak se to možná změnilo)
Děkuji za pomoc
Sabian

XXX.XXX.60.144
Jinak, pro představu, bydlím přímo nad JK Eliot.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na stránkách JK Eliot vidím, že je možnost domluvit zapůjčení velkého koně a cvičitele. Pakliže vás netrápí cena 800,-/lekci - a při pravidelné docházce a výpomoci by to třeba mohlo být méně - potom zkuste poptat tam. Předpokládám, že ti velcí koně jsou soukromí, třeba by někdo ocenil poloviční pronájem koně zodpovědné osobě, která bude koně pohybovat pod cvičitelem.
Sabian

XXX.XXX.60.144
Děkuji za radu ale nyní mají top stav

Sabian
napsal(a):
Děkuji za radu ale nyní mají top stav
stop stav ;)

Ona až skončí pandemie, tak to tak horké asi nebude. Takže určitě bych být vámi zvážila zápis do pořadníku :-) Pokud byste tam třeba chodila pomáhat a proklepla si holčiny od soukromých koní (a ony vás), třeba byste se domluvily i mimo pořadí Já bohužel nejsem místní, nemohu poradit nic lepšího. Ale vzhledem k tomu, že je to téma už několik dní navrchu a nikdo se pořád neozval, nevím, zda vám někdo poradí.
Zkuste se poptat na fb skupině "Koňáci z Brna a okolí" nebo tak nějak se jmenuje. Budete mít odpovědi rychleji, myslím. No a třeba tam budou i nějací majitelé z toho Eliota.
Dál, pokud chcete poradit ježdění v Brně, je šikovné do nadpisu diskusního vlákna to Brno dát. Já když jsem koukla na nadpis, myslela jsem si, že si chcete povídat o nějakých aspektech ježdění pro dospělé obecně a nikoli, že hledáte. Kdybyste napsala něco jako "výuka jízdy dospělých v Brně", bylo by to jasnější, a ani bych to téma neotvírala, a naopak by ho mohl otevřít někdo, kdo ho teď míjí, protože je Brňák, co tahá s koňma v lese a nebo dělá u policie, a výuka jízdy ho nezajímá, ale o možnostech přímo v Brně ví.
To nic, mě jen baví psát