Výuka jízdy na koních pro dospělé

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sabian

24.3.2021 10:33
Sabian

XXX.XXX.60.144

Ahoj, hledám v Brně jezdecký klub kde umožňují výuku i pro dospělé. Na koně se moc často nedostanu i když jsem už jezdila sama nikdy mě to nikdo vlastně neučil proto chci začít jako začátečník.
Zatím mám v merku Bosonohy a nebo koně v Tvarožné. Má někdo zkušenosti s těmito kluby popřípadě ví o nějakém dobrém klubu v Brně s Dobrou dostupností MHD?

(Na Bosonohy jsem recenze našla ale byli 11 let staré tak se to možná změnilo)

Děkuji za pomoc

Sabian

24.3.2021 10:49
Sabian

XXX.XXX.60.144

Jinak, pro představu, bydlím přímo nad JK Eliot.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.3.2021 13:17

Na stránkách JK Eliot vidím, že je možnost domluvit zapůjčení velkého koně a cvičitele. Pakliže vás netrápí cena 800,-/lekci - a při pravidelné docházce a výpomoci by to třeba mohlo být méně - potom zkuste poptat tam. Předpokládám, že ti velcí koně jsou soukromí, třeba by někdo ocenil poloviční pronájem koně zodpovědné osobě, která bude koně pohybovat pod cvičitelem.

Sabian

24.3.2021 14:02
Sabian

XXX.XXX.60.144

Děkuji za radu ale nyní mají top stav

24.3.2021 17:45

Sabian napsal(a):
Děkuji za radu ale nyní mají top stav

stop stav ;)

25.3.2021 07:50

Ona až skončí pandemie, tak to tak horké asi nebude. Takže určitě bych být vámi zvážila zápis do pořadníku :-) Pokud byste tam třeba chodila pomáhat a proklepla si holčiny od soukromých koní (a ony vás), třeba byste se domluvily i mimo pořadí Já bohužel nejsem místní, nemohu poradit nic lepšího. Ale vzhledem k tomu, že je to téma už několik dní navrchu a nikdo se pořád neozval, nevím, zda vám někdo poradí.

Zkuste se poptat na fb skupině "Koňáci z Brna a okolí" nebo tak nějak se jmenuje. Budete mít odpovědi rychleji, myslím. No a třeba tam budou i nějací majitelé z toho Eliota.

Dál, pokud chcete poradit ježdění v Brně, je šikovné do nadpisu diskusního vlákna to Brno dát. Já když jsem koukla na nadpis, myslela jsem si, že si chcete povídat o nějakých aspektech ježdění pro dospělé obecně a nikoli, že hledáte. Kdybyste napsala něco jako "výuka jízdy dospělých v Brně", bylo by to jasnější, a ani bych to téma neotvírala, a naopak by ho mohl otevřít někdo, kdo ho teď míjí, protože je Brňák, co tahá s koňma v lese a nebo dělá u policie, a výuka jízdy ho nezajímá, ale o možnostech přímo v Brně ví.

To nic, mě jen baví psát

Přidejte reakci

Přidat smajlík