Ahoj, nebyla jsem sice nikdy členka klubu, ale občas tam jezdím na tréninky se svými koňmi, sestřenka tam má koně ustájeného a znám majitelku. Mají jízdárnu s božím povrchem, šikovné holky, co to tam vedou, jezdi tam i trenérka, se kterou jsem spokojená. Pořádají každý rok závody a spoustu jiných akcí jako Mikuláš apod, jako za mě super. Kdybych měla někomu poradit, kde chodit do klubu, tak bych ho s čistým svědomím poslala právě tam :). Můžu kdyztak do Sz poslat kontakty na lidi, kteří tam chodi/pracují.
Coudas

XXX.XXX.87.254
Jelikoz mam na svet kolem koni svuj nazor, tak bych to napsala asi takto, ustajit kone bych si tam nedala, dochazet do jk nebo s konem na jizdarnu asi jo. Jizdarna bude kvalitni, kdyz to nemusite davat ze sve kapsy, tak se stavi dobre. Akci maji take hodne, posoudit nedokazu, jsem jiz dlouho na druhem konci republiky, ale vetsinou si to chvali. Kontakty naleznete na facebooku ci jejich strankach, dohledatelne na netu.
sany
napsal(a):
Ahoj, nebyla jsem sice nikdy členka klubu, ale občas tam jezdím na tréninky se svými koňmi, sestřenka tam má koně ustájeného a znám majitelku. Mají jízdárnu s božím povrchem, šikovné holky, co to tam vedou, jezdi tam i trenérka, se kterou jsem spokojená. Pořádají každý rok závody a spoustu jiných akcí jako Mikuláš apod, jako za mě super. Kdybych měla někomu poradit, kde chodit do klubu, tak bych ho s čistým svědomím poslala právě tam :). Můžu kdyztak do Sz poslat kontakty na lidi, kteří tam chodi/pracují.
Jak se jmenuje ta sestřenka? Já tam jezdím individuální jízdy a možná ji budu znát