Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anneery

28.3.2021 12:41
Anneery

XXX.XXX.110.136

Dobrý den, dneska bych se chtěla zaměřit na porovnání dvou jezdeckých značek a to konkrétně Eskadronu a Lemieux. Vím že Eskadron je mezi jezdci velmi oblíbený, ale mě osobně dost zaujala značka Lemieux a to konkrétně kvalitou a vzhledem. Proto si tady dáme takové menší porovnání těchto dvou značek, můžete psát plusy, mínusy, zkrátka vše co vás napadne a nebojte se pořádně rozepsat😉.

29.3.2021 10:07
lenacia

XXX.XXX.173.31

Eskadron mi vždycky přišly spíš jako takový módní výstřelek. Ano, jsou provedením kvalitnější, sou samozřejmě hezčí a mají různé styly designů a tím že mají vždy jen omezené kolekce tak jejich cena celkem zůstává, ale funkčně jsem nepoznala rozdíl od běžných kvalitních podsedlovek jde dle mého spis5jen o módní značku a barevnými edicemi... Lemieux zase nedává tolik na vzhled, jakože jsou pěkné, mají široký výběr barev a střih je velice zajímavý a už i vidím nějaké lesklé verze apod, ale nějaké proužky, puntíky, různé jarní a zimní kolekce u nich nelze moc hledat, a soustředí se víc na funkčnost deček, na jejich vzhled ve smyslu jak si 'sednou' na koňský hřbet, jak odvádí pot, jak na nich zase sedí sedlo, jestli klouže či drží, místo na podbřišník též je trochu jiný než u jiných značek dek

Přidejte reakci

Přidat smajlík