Otázka, problém s původní majitelkou

Anglický plnokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Verča2121

9.4.2021 18:38
Verča2121

XXX.XXX.234.89

Ahoj, mám takový dotaz.
Vlastním koně přes dva roky a kupovala jsem si ho za sníženou cenu, potom prodávající chtěla částku doplatit, tak jsem doplatila a koně si odstěhovala do lepšího. Ale teď paní furt vyhrožuje, že mi koně sebere a udělá ze života peklo, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli to mám nahlásit nebo jak to řešit. Kůň je napsaný na mě, zaplacený, tak nevím o co jí jde.

arte.P

9.4.2021 18:44
arte.P

XXX.XXX.8.67

Máte smlouvu?

9.4.2021 19:13
koně

XXX.XXX.174.63

Verča2121 napsal(a):
Ahoj, mám takový dotaz.
Vlastním koně přes dva roky a kupovala jsem si ho za sníženou cenu, potom prodávající chtěla částku doplatit, tak jsem doplatila a koně si odstěhovala do lepšího. Ale teď paní furt vyhrožuje, že mi koně sebere a udělá ze života peklo, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli to mám nahlásit nebo jak to řešit. Kůň je napsaný na mě, zaplacený, tak nevím o co jí jde.

To se spíš optejte jí,ne?
Jestli máte všecko podložené papírově ,tzn, kupní smlouvu na koně ,plus doklady o první platbě a následně doplatku ,od prodávající podepsané a jak píšete,že v průkazu je kůň už přepsán na vás,tak si nic nevymůže.
Jestli kůň dosud stál u ní,třeba myslí,že u ní měl zůstat i po doplacení,ne?
Jen vy dvě víte,co mezi vámi proběhlo či neproběhlo, co jste si domluvily ,a kde je a není pravda

Verča2121

9.4.2021 19:27
Verča2121

XXX.XXX.234.89

Ano smlouvu mám, a smlouvu že byl kůň doplacen, vše mám, do té doby stál u ní. Až pak jsem si koně odvezla.

Neregistrovaný uživatel

9.4.2021 19:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.109

Verča2121 napsal(a):
Ano smlouvu mám, a smlouvu že byl kůň doplacen, vše mám, do té doby stál u ní. Až pak jsem si koně odvezla.

Tak ma smulu. Pokud mate smlouvu na obe dohody a doklady o zaplaceni i kdyby jen vypis z uctu ma smolika.

Přidejte reakci

Přidat smajlík