Katoš

XXX.XXX.16.16
Dobrý den, ozval se Vám někdo? Mně má přijet v úterý, tak Vám dám vědět :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na fejsbůku je ohlasů dost, zatím jsem zaregistrovala pouze jednu negativní.
Katoš

XXX.XXX.16.16
Super moc děkuji! V jaké skupině jste prosím našla?
Jezdí k nám :) můžu říct že cenově mě vyjde nastejno jako kovář co byl ve vedlejší vesnici.. nicméně komunikace super. Snaží se mi vyjít vstříc. Na kobyly je milá dokdu kobyly nedělají bordel. Nohy si drží sama. My jsme ale tak trochu bezúdržboví takže my se často nevidíme. Když mě něco zajímá zeptám se a dostanu odpověd.
nemůžu si stěžovat a kobyly nevypadají že by byly nepsokojené..

RECENZE - podkováři a trimeři pro koně
RECENZE - kováři a podkováři pro koně
tohle mi vyhodil google, tady se na FB nedostanu
Farkos

XXX.XXX.122.4
Při kování jsem s ní byla velice spokojená. Koně mi nikdy nezakovala, podkovy držely, vždy se mi snažila vše vysvětlit a zodpovědět všechny mé dotazy. Cenově velmi příznivá. Po dvou nešťastných letech nás posunula svou prácí o kus dál.
Později jsme sundali podkovy a tam už jsem zas tak spokojená nebyla, protože kopyto upravovala úplně stejně jako pod podkovu. A co se mi tedy ještě vůbec nelíbilo, že ohoblovala celou stěnu kopyta. Je to rok zpátky, z důvodu stěhování jsem změnila kováře, tak třeba se v tom mezidobí zlepšila
Lenina.K

XXX.XXX.102.253
Spokojená jsem vůbec nebyla. Kobylka se po jejích úpravách schvátila. Musela jsem zavolat jiného podkováře, aby to spravil. Úplně se zhrozil a slušné slovo jsem od něj na její adresu neslyšela. Už nikdy více!

Takovou úpravu si vůbec neumím představit, to by tam ten kovář snad musel to kopyto přidat Můžete dopsat prosím podrobnosti, co udělala špatně? Kde to vzala moc a kde málo, co strouhala a strouhat neměla? Děkuji
Lenina.K
napsal(a):
Spokojená jsem vůbec nebyla. Kobylka se po jejích úpravách schvátila. Musela jsem zavolat jiného podkováře, aby to spravil. Úplně se zhrozil a slušné slovo jsem od něj na její adresu neslyšela. Už nikdy více!
Jistě jste si udělala fotodokumentaci. Prosím, podělte se.