BáraG
XXX.XXX.33.31
                                            Zdravím,
mám asi zbytečný dotaz, každopádně by mě zajímalo, zda se s tímto někdo setkal.
Dva roky zpátky jsem si dovezla koníka z pastvin, letos mu bude osm. Už po první zimě, v čase línání, na mě vykouklo tohle. Má klasickou zimní srst jako všichni ostatní a k tomu navíc dlouhé zrzavé chlupy, viz foto. Myslela jsem, že se to třeba příští zimu zlepší, ale takhle chlupatý je i teď. Jinak líná asi normálně, ale tyhle dlouhé chlupy se nás drží třeba ještě měsíc potom, co zbytek stáda má chlupy dole.
Letos jsem do krmení začala přidávat lněné semínko, ale asi to nic nezměnilo.
Setkal se s tímto někdo z vás? Je to spíš komické, než že by to něčemu vadilo, ale nikdy jsem se s tím nesetkala.  

Uživatel s deaktivovaným účtem

BáraG
                                                                                                        napsal(a):

Zdravím,
mám asi zbytečný dotaz, každopádně by mě zajímalo, zda se s tímto někdo setkal.
Dva roky zpátky jsem si dovezla koníka z pastvin, letos mu bude osm. Už po první zimě, v čase línání, na mě vykouklo tohle. Má klasickou zimní srst jako všichni ostatní a k tomu navíc dlouhé zrzavé chlupy, viz foto. Myslela jsem, že se to třeba příští zimu zlepší, ale takhle chlupatý je i teď. Jinak líná asi normálně, ale tyhle dlouhé chlupy se nás drží třeba ještě měsíc potom, co zbytek stáda má chlupy dole.
Letos jsem do krmení začala přidávat lněné semínko, ale asi to nic nezměnilo.
Setkal se s tímto někdo z vás? Je to spíš komické, než že by to něčemu vadilo, ale nikdy jsem se s tím nesetkala.

Je hubený. A hubení koně špatně přelínávají.
BáraG
XXX.XXX.33.31
                                            Hubený rozhodně byl, u nás byl pouze chvíli.
Lepší foto aktuálně nemám, obě nejsou starší tří týdnů. Teď bych o něm neřekla, že je hubený (chápu, že na fotce se sedlem to nejde úplně poznat), chlupy se nás víceméně drží stále, ale asi méně než na úplně první fotce. 
Ty rezavé chlupy jsou výrazně delší než ostatní tmavé, ty vylíná normálně. Zítra zkusím dodat foto, opravdu si představte "normálně" chlupatého koně, který má sem tam rezatý chlup.  

Uživatel s deaktivovaným účtem

BáraG
                                                                                                        napsal(a):

Hubený rozhodně byl, u nás byl pouze chvíli.
Lepší foto aktuálně nemám, obě nejsou starší tří týdnů. Teď bych o něm neřekla, že je hubený (chápu, že na fotce se sedlem to nejde úplně poznat), chlupy se nás víceméně drží stále, ale asi méně než na úplně první fotce. 
Ty rezavé chlupy jsou výrazně delší než ostatní tmavé, ty vylíná normálně. Zítra zkusím dodat foto, opravdu si představte "normálně" chlupatého koně, který má sem tam rezatý chlup.

Jo, teď už vypadá líp. Přikláním se také k rozboru klrve.