Uživatel s deaktivovaným účtem

si1234
napsal(a):
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně pamlsků.
Mám schvácenou kobylku a chtěla bych pro ní něco na odměňování (pamlsky). Nevíte jestli nejsou nějaké přímo vhodné pro schvácené koníky?
Schvácený kůň má být na dietě = seno a voda + samozřejmě liz. Pamlsky mu můžete ublížit.

A za co budete odměňovat schváceného koně?
Omlouvám se, napsala jsem to špatně. Kobyla byla schvácená je to už více jak 8měsicu. Samozřejmě, že dlouhou dobu na začátku byla jen na seně, vodě+liz. Ale teď už je to více jak půl roku kobylka se ze schvácení dostala, ale už nesmí věci jako pamlsky, jablka, mrkve a takové věci. Ale tím, že se s kobylkou po konzultaci s veterinářem postupně pracuje bych jí chtěla něčím odměňovat.

Glyx od st. Hippolyt, jsou bez cukru.

Glyx-Lobs, jak píše efe.
https://www.hippolyt.cz/specialni-krmne-doplnky?tabpage=15&taboffset=0&ts=1&epc=MV98
Ta, co si mě přivlastnila, nebyla schvácená. Ale je tlustá. Jednou za rok, dva, koupím Glyx-Lobs. Jinak používám jako pamlsky hrubě drcený karob (jím i já), lněné výlisky a nejčastěji konopné výlisky. V případě výlisků co nedám z kapsy jako odměnu, často nasypu do krmení. Ale kobylce prosím neříkejte, že by to dostala i tak Určitě se dají použít i další výlisky.

Opravdu kůň po zchvácení nemůže tři mrkve rozkrájené na kolečka?