Helma Choice Turnier CASCO, blue grey shiny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Slováčka

28.4.2021 10:15
Slováčka

XXX.XXX.156.2

Přmýšlím o nové přilbě....jezdím hlavně v terénu, naštěstí mám hodného koně a helmu tedy spíš využívám k "rozrážení větví". Chtěla bych si pořídit novou na hobby závody a akce jako huberty. Podmínka je aby byla lehká, barevná (ideálně modrá) a hlavně nevypadala na hlavě jako kýbl Cenově do 4000,-
Zaujala mě jedna tato Casca ( https://www.horseandme.eu/helma-choice-turnier-casco--blue-grey-shiny-2/ ) ale neumím si ji představit v reálu. Nemáte ji někdo, nebo aspoň ten typ? Jaké máte zkušenosti? Můžete prosím poslat reálné foto.

Případně jakou helmu by jste doporučovali. Teď používám Uvex, ale ten mě při jízdě v terénu zklamal.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.4.2021 15:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mám již spoustu let Casco Mistrall - stejný tvar - a jsem moc spokojená. Helma je lehoučká, velmi dobře větraná a sedí parádně.

28.4.2021 16:23
Rif Du Madon

XXX.XXX.33.85

Jako lesojezdec casco helmu nedoporučuji. Do těch větracích dírek se zachytávají větve, pak mám vždy chvíli pocit zlomeného vazu. Na úzkou hlavu mi odstává po stranách a chytají se větve i pod řemínek. Jinak je super lehká a větraná, pohodlná a hezká. Je to tenká skořepina s polystyrenem, konstruovaná aby praskla, čím pohltí úder. Na huberta ani na skákání ani nikam, kde si koleduji, že na mně šlápne nebo spadne kůň, bych v ní nejela.

28.4.2021 20:21
jesie

XXX.XXX.215.3

Slováčka napsal(a):
Přmýšlím o nové přilbě....jezdím hlavně v terénu, naštěstí mám hodného koně a helmu tedy spíš využívám k "rozrážení větví". Chtěla bych si pořídit novou na hobby závody a akce jako huberty. Podmínka je aby byla lehká, barevná (ideálně modrá) a hlavně nevypadala na hlavě jako kýbl Cenově do 4000,-
Zaujala mě jedna tato Casca ( https://www.horseandme.eu/helma-choice-turnier-casco--blue-grey-shiny-2/ ) ale neumím si ji představit v reálu. Nemáte ji někdo, nebo aspoň ten typ? Jaké máte zkušenosti? Můžete prosím poslat reálné foto.

Případně jakou helmu by jste doporučovali. Teď používám Uvex, ale ten mě při jízdě v terénu zklamal.

Dobrý den,já mám přesně tuhle,ale v růžové a dcera má v červené...je lehká,výborně sedí a přijde mi i elegantní.
Jezdíme v ni do lesa,skaceme parkury,zatím jsem nezaznamenala žádný problém a to jsem do té doby žádnou helmu nepoužívala.

Slováčka

29.4.2021 12:47
Slováčka

XXX.XXX.156.2

Děkuji za názory i za foto. Slyšela jsem o spokojených lidí, ale je pravda, že jsem taky už přemýšlela na praktičností těch děr a jízdou mezi "jehličnany"

Přidejte reakci

Přidat smajlík