Kamika

XXX.XXX.147.134
Zdravím všechny!
Jsem studentka střední odborné školy veterinární a hledám na období od 31.5. 2021 do 11.6. 2021 praxi na deset dní. Tuto praxi bych chtěla nejradši strávit u koní. Proto jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte o nějaké stáji v okolí Pardubic, kde bych mohla na praxi docházet a vypomoct s čím bude potřeba a kde by jim nevadila výpomoc. Za výpomoc nic samozřejmě nechci.
Moc všem děkuji za radu!
S pozdravem
Karolína Mišková
Uživatel s deaktivovaným účtem

kallisto
napsal(a):
Slatiňany a Kladruby jsou daleko?
To jsou dobré tipy. Do Kladrub je ale špatné dopravní spojení. Dá se tam pohodlně dojet na kole bezpečnými cestami, ale za rohem to není (záleží na místě bydliště ve městě). Slatiňany jsou na tom lépe, jezdí pravidelný vlak z Pardubic.
Být studentkou veteriny a chtít se tomu věnovat dále, volila bych jinou praxi než stáj, kde stejně bude probíhat jen kydání a další běžné věci. Nic, co by bylo pro další studium nebo pro praxi přínosné. Klinika v Heřmanově Městci by měl lákala mnohem více. A autobusové spojení z Pardubic ujde. I když by to spočívalo jen v koukání a maximálně "podávání obvazů". Nebo klinika přímo v Pardubicích se specializací na oční choroby.
Koňák31

XXX.XXX.139.2
Můžete dojet k nám do Dašic ,ale zvládla by jste mi i pomoc u koní jako čištění kopyt, kydání atd.?

Koňák31
napsal(a):
Můžete dojet k nám do Dašic ,ale zvládla by jste mi i pomoc u koní jako čištění kopyt, kydání atd.?
Dašice nebo Zvěrkovice?
arte.P

XXX.XXX.145.106
napsal(a):
Dašice nebo Zvěrkovice?
A taky z Olomouce a z Přítok. Takže troll nebo ňákej úch.yl (proč je toto slovo cenzurováno?).

No po těch letech se mu naštěstí asi nikdo neozve...