Zánět spojivek

Shetlandský pony
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Miuška

30.4.2021 18:31
Miuška

XXX.XXX.37.254

Ahoj, můj koník má teď druhý den zánět spojivek a kapeme to Opthalmo - Septonex. Už si ani oko neškrábe jenom to má uvnitř zarudlé a oko má otevřené ze 100%. Jenom jsem se chtěla zeptat jestli bych ho mohla pustit s takovým zlepšením na noc ven. Na box není moc zvyklí a je tam docela neklidný, tak bych mu chtěla vyhovět a popřípadě jestli mu mám dát masku nebo co byste doporučili??
Děkuju za odpovědi ❤️

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.4.2021 20:41

Miuška napsal(a):
Ahoj, můj koník má teď druhý den zánět spojivek a kapeme to Opthalmo - Septonex. Už si ani oko neškrábe jenom to má uvnitř zarudlé a oko má otevřené ze 100%. Jenom jsem se chtěla zeptat jestli bych ho mohla pustit s takovým zlepšením na noc ven. Na box není moc zvyklí a je tam docela neklidný, tak bych mu chtěla vyhovět a popřípadě jestli mu mám dát masku nebo co byste doporučili??
Děkuju za odpovědi ❤️

Jestli na noc ven, tak masku nepotřebuje.

Stáhnout zdarma

30.4.2021 21:51

Zavolejte veta, nechte oko prohlédnout, určitě to bude chtít při nejmenším Maxitrol kapky i mast, ne pouze Opth. Septonex.(kapete po 4 hodinách? ) Můžete si vykoledovat třeba vřed na rohovce a.t.d.
PS: zánět spojivek může být i infekčního původu ne jen alergie- podráždění.
Je to oko, vůbec bych se nerozhodovala, drahé to není. Myslím že do tisícovky i s léky se vejdete.

1.5.2021 10:10
evcusik

XXX.XXX.212.46

Zavolejte veta, ten vám řekne, co dál. Když sama nemáte zkušenost. Cena je cca 500.

Zrovna v tom oku lze jen osvětlením vidět prd (myšleno laikem), pak vám tam vět kápne fluorescein a nestačíte se divit...

Přidejte reakci

Přidat smajlík