ProsimOPomoc

XXX.XXX.9.190
Jak samotné? Základem krmení koní je objemové krmení, tj. seno nebo pastva. Toto je klasické doplňkové krmení, tj. se krmí jako doplněk k senu nebo pastvě, jako se ostatně dočtete i na obalu. Tj. krmit samotné místo sena nebo pastvy rozhodně ne. Jako jediné doplňkové krmení k senu nebo pastvě ano.
ProsimOPomoc

XXX.XXX.9.190
Myslela jsem to jako "doplňek" k senu a pastvě samozřejmě, děkuji 😁
Aaaaaaaaaa

XXX.XXX.9.190
Mohu to podávat i 6ti letému koni v průběhu obsedání?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Aaaaaaaaaa
napsal(a):
Mohu to podávat i 6ti letému koni v průběhu obsedání?
Ano. Proč druhý nick?
ProsimOPomoc
napsal(a):
Může se toto dávat samotné? Děkuji
Je li na pytli vypsáno,mezi jiným slovo KOMPLETNÍ ,znamená to,že jde o vyvážené a plnohodnotné krmení,ke kterému není třeba nic dodávat .
Kromě soli ,třeba.
Taky je tam denní dávka v kilech .Kolik máte dávat ,aby to krmivo opravdu splnilo účel
Je li na pytli název DOPLŇKOVÉ ,je třeba k tomuto krmivu dodávat další,plnohodnotné. Většinou to bývá k ovsu.
Dále je na pytli uvedeno ,pro jakou kategorii koní je ten který určen.
Tzn. máte li na pytli hobby ,lehká zátěž ,znamená pro ty kteří nijak nepracují.Max. nějaké rekre vyjížďky ,prostě nemají pravidelný ,či velký výdej energie.Nejsou březí ,v růstu,ani staří ,ani hubení
Každopádně stačí číst ,sama svýma očima
koně
napsal(a):
Je li na pytli vypsáno,mezi jiným slovo KOMPLETNÍ ,znamená to,že jde o vyvážené a plnohodnotné krmení,ke kterému není třeba nic dodávat .
Kromě soli ,třeba.
Taky je tam denní dávka v kilech .Kolik máte dávat ,aby to krmivo opravdu splnilo účel
Je li na pytli název DOPLŇKOVÉ ,je třeba k tomuto krmivu dodávat další,plnohodnotné. Většinou to bývá k ovsu.
Dále je na pytli uvedeno ,pro jakou kategorii koní je ten který určen.
Tzn. máte li na pytli hobby ,lehká zátěž ,znamená pro ty kteří nijak nepracují.Max. nějaké rekre vyjížďky ,prostě nemají pravidelný ,či velký výdej energie.Nejsou březí ,v růstu,ani staří ,ani hubení
Každopádně stačí číst ,sama svýma očima
Já už četla složení „pro poníky“, které mi přišlo pro poně skoro až nebezpečné.
Takže ano, číst, to jo, ale složení. A pak se zamyslet, jestli přesně toto potřebuju, nebo radši budu pátrat dál.
Varaxi
napsal(a):
Já už četla složení „pro poníky“, které mi přišlo pro poně skoro až nebezpečné.
Takže ano, číst, to jo, ale složení. A pak se zamyslet, jestli přesně toto potřebuju, nebo radši budu pátrat dál.
Jo jo, nejdůležitější věci bejvají psaný nejmenšíma písmenama, bohužel, obvykle čitelné jenom lupou.
Největšímy písmeny je vždycky psáno to, co výrobce chce, aby zákazník věděl. Těma mrňavejma je to, co se výrobci často moc nehodí do krámu, ale ze zákona to tam mít musí.
Pokud se ale zadavatelka ptá tak, jak se ptá, asi jí četba složení bude houby platná.