Jednak teda to patří do inzerce, ale asi byste měla uvést, kolik je váš finanční limit a jakým směrem to okolí Prahy má být - on třeba západ a východ Prahy jsou dost daleko od sebe. Asi nehledáte destinaci, kam pojedete třeba 2 hodiny, ne?
Navíc tedy asi nesháníte jen trenéra, ale i člověka, který vám koně zapůjčí? Nevím totiž, co ten soukromák přesně je, ještě jsem se s tímto slovem nesetkala. Majitel koně? Samostatný trenér, co dojíždí za klienty?
Idhrilka
napsal(a):
Teď jsem do jednoho oddílu psala, že bych se tam jela podívat, ale bylo mi doporučeno jezdit u někoho soukromě, že naopak více naučí. Nevím co je na tom pravdy.
Zajímavé doporučení, mám zkušenost spíše opačnou.
Vlastnictví koně nemá moc co dělat s tím, jestli je daný kůň či majitel schopen začátečníka vůbec něco naučit. 2000,- jsou běžně tak poloviční pronájem, kdy se člověk stará den až dva v týdnu o koně sám, trenéra navíc si platí. Je to v tomto případě tedy spíš o štěstí, na koho narazíte, ale obecně má výuka začátečníka pro majitele koně spíš spoustu nevýhod, proto jsem radila ten klub, kde je to většinou ta hlavní náplň a jsou na to "zařízeni"- tedy mají pojištění, vhodné koně, trenéry se zkouškami.
Můžu se zeptat, kde vás odmítli? Nějaká sportovní stáj?
Dotaz
napsal(a):
Zajímavé doporučení, mám zkušenost spíše opačnou.
Vlastnictví koně nemá moc co dělat s tím, jestli je daný kůň či majitel schopen začátečníka vůbec něco naučit. 2000,- jsou běžně tak poloviční pronájem, kdy se člověk stará den až dva v týdnu o koně sám, trenéra navíc si platí. Je to v tomto případě tedy spíš o štěstí, na koho narazíte, ale obecně má výuka začátečníka pro majitele koně spíš spoustu nevýhod, proto jsem radila ten klub, kde je to většinou ta hlavní náplň a jsou na to "zařízeni"- tedy mají pojištění, vhodné koně, trenéry se zkouškami.
Můžu se zeptat, kde vás odmítli? Nějaká sportovní stáj?
Ještě mi neodpověděli :), takže čekám na odpověď. Předtím se chci podívat do klubu, než bych tam popřípadě nastoupila. Šla bych do jezdeckého oddílu Harfa, nebo jak se jmenuje.
Idhrilka
napsal(a):
Ještě mi neodpověděli :), takže čekám na odpověď. Předtím se chci podívat do klubu, než bych tam popřípadě nastoupila. Šla bych do jezdeckého oddílu Harfa, nebo jak se jmenuje.
Koukla jsem na jejich ceník, prakticky to vychází na dvojnásobek, ale asi je to jako plný pronájem?
Třeba se tu najde někdo s dobrou zkušeností s jízdárnou ve vašem okolí.
Vím, že existují na východě i "Radonice", koukla jsem na web a je to 470,-/hod. ve skupině, to je tak na ježdění jednou týdně v rámci vašeho limitu, ale osobní ani zprostředkovanou zkušenosti bohužel nemám.
Budu držet pěsti, ať najdete něco k vaší spokojenosti a v dobré kvalitě.
Dotaz
napsal(a):
Koukla jsem na jejich ceník, prakticky to vychází na dvojnásobek, ale asi je to jako plný pronájem?
Třeba se tu najde někdo s dobrou zkušeností s jízdárnou ve vašem okolí.
Vím, že existují na východě i "Radonice", koukla jsem na web a je to 470,-/hod. ve skupině, to je tak na ježdění jednou týdně v rámci vašeho limitu, ale osobní ani zprostředkovanou zkušenosti bohužel nemám.
Budu držet pěsti, ať najdete něco k vaší spokojenosti a v dobré kvalitě.
Dobře, děkuju moc :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na Hloubětíně je Quo Vadis. Na Vaše potřeby je to super stáj a koně se tam mají opravdu dobře.,,,hodina ve skupině jednou týdně stojí asi 450 Kč. Ve Vašem limitu byste jezdila jen jednou týdně, ale pro začátečníka a mírně pokročilého jezdce je to tam fakt super. Mají často plno, ale občas se místo uvolní a fakt to za to stojí.