TeCh

XXX.XXX.136.112
Zdravím, mám v plánu kupovat jednoho 2 letého hřebečka A1/1, ale trochu mě děsí, že je již obsednutý. Zároveň ale vím, že se plňasi obsedají již takhle brzo.
Proto se chci zeptat: myslíte si, že je v pohodě, když bude třeba 2x týdně pod sedlem (1 lehce na vyjíždku, po 2. svést malé dítě v kroku) a jinak práce ze země? Ráda bych na koníkovi občasně jezdila, když se plňasi berou jako brzy dospívající, ale v jeho věku na něj nechci vůbec spěchat. V podstatě chci trošku využít toho, že už je obsednutý😊
arte.P

XXX.XXX.41.25
Uvědomujete si, že obsednutý nerovná se přiježděný? Vážně na takového koně posadíte malé dítě? A celkově ten dotaz nechápu - děsí Vás, že už je obsednutý, ale zároveň nemůžete počkat a už se vidíte v sedle, ne není to dobře ani u A1/1.
Uživatel s deaktivovaným účtem

TeCh
napsal(a):
Zdravím, mám v plánu kupovat jednoho 2 letého hřebečka A1/1, ale trochu mě děsí, že je již obsednutý. Zároveň ale vím, že se plňasi obsedají již takhle brzo.
Proto se chci zeptat: myslíte si, že je v pohodě, když bude třeba 2x týdně pod sedlem (1 lehce na vyjíždku, po 2. svést malé dítě v kroku) a jinak práce ze země? Ráda bych na koníkovi občasně jezdila, když se plňasi berou jako brzy dospívající, ale v jeho věku na něj nechci vůbec spěchat. V podstatě chci trošku využít toho, že už je obsednutý😊
Nechala bych ho do tří let na pastvině s kamarády. A chodila za ním, poňuchňat, vyčistit, vzít na procházku na ruce...Spěcháte někam?
Uživatel s deaktivovaným účtem

evcusik
napsal(a):
Když vás takhle svrbi zadek nebo chcete vozit malého prcka, proč nehledáte staršího (a prijezdeneho) koně?
Cena...?
arte.P

XXX.XXX.136.1
Viděla bych to na tenhle inzerát:
https://zvirata.bazos.cz/inzerat/136526978/prodam-a11.php