Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

pajik2002

16.5.2021 22:23
pajik2002

XXX.XXX.237.175

Brouzdala jsem po netu a našla tohle to jako vážně je normální proč to někdo dělá a jak to v dnešní době muže být dovolené a legální ? Co mají znamet ty ostruhy a podpatky a nějaký korzet na koni?
Plus ty šrámy od ostruh a od biče ani nemluvě. Co to ku**a je ? Musela jsem se s vami o tom podělit, jelikož jsem tohle nikdy neviděla a nevím co to má znamenat, je mi z toho zle....

16.5.2021 23:09
lenacia

XXX.XXX.173.31

pajik2002 napsal(a):
Brouzdala jsem po netu a našla tohle to jako vážně je normální proč to někdo dělá a jak to v dnešní době muže být dovolené a legální ? Co mají znamet ty ostruhy a podpatky a nějaký korzet na koni?
Plus ty šrámy od ostruh a od biče ani nemluvě. Co to ku**a je ? Musela jsem se s vami o tom podělit, jelikož jsem tohle nikdy neviděla a nevím co to má znamenat, je mi z toho zle....

tohleto je prosím pěkně domina na koni. Je to fapping věc pro úchylný chlapy, kterejm se líbí dominantní žena krotící statného oře...

pajik2002

16.5.2021 23:21
pajik2002

XXX.XXX.237.175

A to je jako legální týrat zvíře a ještě to zveřejnovat ? Mě to teda moc v pohodě nepřijde.

17.5.2021 00:14
lenacia

XXX.XXX.173.31

🤷‍♀️ No jasně že to logicky normální není... Ale sorry nelze srovnávat ČR a její zákony s jinými zeměmi, kde takovou ochranu zvířata nemají.... Takže, v zemi kde to madam dělá to klidně legální být může, a vy můžete nesouhlasit, dokonce protestovat ale to je asi tak jediný co s tím uděláte..

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.5.2021 01:10

pajik2002 napsal(a):
A to je jako legální týrat zvíře a ještě to zveřejnovat ? Mě to teda moc v pohodě nepřijde.

V pořádku to určitě není, je to normální týrání zvířat. Bohužel takových fotek a videí je plný internet a většinou ty lidi nikdo nedohledá a neobviní, tak to zůstává bez trestu .
Jestli umíte anglicky, tak tady o tom mluví jedna youtuberka: https://www.youtube.com/watch?v=iRYfBe_HU6I

17.5.2021 11:28

Když si odmyslím tu "holku", tak co se týká způsobu ježdění, lze na něco podobného narazit na každých druhých závodech i u nás... A taky to není legální, ale jakože se to přehlíží...

17.5.2021 14:00

Mně přijde, že to děvče na těch fotkách prostě uplně obyčejně neumí jezdit. Prostě posadili na koně nějakou takovou, co šla kolem, případně se potřebovala vyfotit na instáč, případně potřebovala ty fotky pro ty klienty jistých služeb (klienti, kteří mají co do činění s koňmi, se ze sna hrůzou budí ještě teď).

Na závodech u nás viděti leccos, o tom žádná.

Coudas

17.5.2021 14:25
Coudas

XXX.XXX.87.254

Je to uplne to same, co kdysi to velmi diskutovane video s konem oprenym o zed a dominou kopajico do kone. Lenacie to zde napsala. Proste uchylarna, s jezdenim a konema jako takovyma to nema vubec nic spolecnyho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík