Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2021 20:46
L123

XXX.XXX.173.145

Dobry den, nevite nekdo kde mi se v plzni dal ustajit kun? S nejakou kruhovkou, jizdarnou, na pastevni ustajeni. Pokud mate nejake zkusenosti budu vdecna

17.5.2021 20:52
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Wartov je kousek za Plzní, je tam kruhovka i jízdárna.

17.5.2021 21:36
koně

XXX.XXX.174.63

Ve městě těžko najdete pastevko .Ani v dosahu MHD nebývají pastevka
Pastva znamená tráva ,ideálně celoročně a aspoň ha na koně.Což ve městě nedá nikdo.
Myslíte li nějaký plácek ,kde jsou koně jen venku ,to určitě ano.

17.5.2021 21:41
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Ale dá se, v centru je Černá ovce, má 10ha pastvin, ale konkrétní zkušenost s množstvím koní a péčí tam nemám.

18.5.2021 07:26
L123

XXX.XXX.140.31

koně napsal(a):
Ve městě těžko najdete pastevko .Ani v dosahu MHD nebývají pastevka
Pastva znamená tráva ,ideálně celoročně a aspoň ha na koně.Což ve městě nedá nikdo.
Myslíte li nějaký plácek ,kde jsou koně jen venku ,to určitě ano.

Ano vim :) myslim i prave v okoli plzne. Prominte ze jsem se jasne nevyjadrila. O cerne ovci jsem slysela a koukala jsem.

18.5.2021 15:30
koně

XXX.XXX.174.63

Dotaz napsal(a):
Ale dá se, v centru je Černá ovce, má 10ha pastvin, ale konkrétní zkušenost s množstvím koní a péčí tam nemám.

Fakt?
Pekelný plácek plný různých divných chlívců a ohrádek? V dolíku mezi řekami ,náměstím ,hlavními silničními tahy a pod nemocnicí ,má 10ha pastvin?
To někde píšou ?
Ani si neumím představit,.Tam je tráva jedině v pruzích při řece .To by museli mít přes městskou čističku někam směrem na Rokycany

18.5.2021 15:43
Dotaz

XXX.XXX.68.31

koně napsal(a):
Fakt?
Pekelný plácek plný různých divných chlívců a ohrádek? V dolíku mezi řekami ,náměstím ,hlavními silničními tahy a pod nemocnicí ,má 10ha pastvin?
To někde píšou ?
Ani si neumím představit,.Tam je tráva jedině v pruzích při řece .To by museli mít přes městskou čističku někam směrem na Rokycany

Netuším, nikdy jsem tam nebyla, vycházím z jejich webu (udávají plochu a že je to i pastevní) a z mapy.
Znám Wartov, tam je to v pohodě.
Ranch79 na Rokycasku nemá dobré reference, a majitel je trochu cvok, ostatní pastevka neznám, byli jsme spíš v boxovém.

EDIT: Nejde mi sem z vložit odkaz na mapu.

18.5.2021 15:57
koně

XXX.XXX.174.63

Dotaz napsal(a):
Netuším, nikdy jsem tam nebyla, vycházím z jejich webu (udávají plochu a že je to i pastevní) a z mapy.
Znám Wartov, tam je to v pohodě.
Ranch79 na Rokycasku nemá dobré reference, a majitel je trochu cvok, ostatní pastevka neznám, byli jsme spíš v boxovém.

EDIT: Nejde mi sem z vložit odkaz na mapu.

Aha ,tak to píšou na webu
Nevěřím,že by tam pásli,natož na takové ploše,ale to je jedno.
Taky jsem tam nebyla,ani by mě nelákalo mít koně v centru města ,ale je to každého věc.
Podle různých reklam je to spíš něco mezi ZOO a zábavním parkem ,ale když nabízejí ustájení a někdo si tam koně dá,proč ne.

18.5.2021 16:07
Dotaz

XXX.XXX.68.31

koně napsal(a):
Aha ,tak to píšou na webu
Nevěřím,že by tam pásli,natož na takové ploše,ale to je jedno.
Taky jsem tam nebyla,ani by mě nelákalo mít koně v centru města ,ale je to každého věc.
Podle různých reklam je to spíš něco mezi ZOO a zábavním parkem ,ale když nabízejí ustájení a někdo si tam koně dá,proč ne.

Sousedka se tam jako začátečník učila jezdit, kvalitu nevím, ale taky mě překvapilo, že tam něco takového je. Nicméně na mapě to mrňavé nevypadá, ale plochu jsem neměřila. Viděla jsem kdysi inzerát, holčina, co nabízela poloviční pronájem, tam měla ustájeno a uváděla, že jsou tam na vyjížku hezké terény. 🤷‍♀️

18.5.2021 20:29
lenacia

XXX.XXX.214.73

Lukáš Jirák Štěnovický Borek ale zda ustajuje a za kolik nevím... Ranč Červený Mlýn...

19.5.2021 13:45
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.197.228

lenacia napsal(a):
Lukáš Jirák Štěnovický Borek ale zda ustajuje a za kolik nevím... Ranč Červený Mlýn...

Ve Štěnovickém Borku jsem byla 3x behem 2 let a nájemní koně v boxech na gumě, pod nimi tak 2 lopaty pilin a seno jak pro králíka (pro ČT - vypadali fakt jak z Dachau🙄). Jaký tam mají pastevko nevím, ale to krmení a stlaní v boxovém ustájení mi přišlo dost šílené.

Přidejte reakci

Přidat smajlík