Dominikavika

XXX.XXX.222.253
Zdravím všechny :), sháním někoho, komu se letos narodilo hříbě s nepravidelným, křivým nebo jakýmkoli neovyklým postojem. Píši diplomku a potřebuji několik případů, kde zaznamenám průběh léčení a rovnání nožiček. Moc děkuji všem, kteří se mi ozvou :). Přeji hezký den
Dominikavika
napsal(a):
Zdravím všechny :), sháním někoho, komu se letos narodilo hříbě s nepravidelným, křivým nebo jakýmkoli neovyklým postojem. Píši diplomku a potřebuji několik případů, kde zaznamenám průběh léčení a rovnání nožiček. Moc děkuji všem, kteří se mi ozvou :). Přeji hezký den
Co oslovit hřebčíny?
Dominikavika

XXX.XXX.222.253
Několik jsem jich oslovila, pár s ejich tam našlo, ale většinou na mě nemají čas
Uživatel s deaktivovaným účtem

a "Hříbata - výživa, péče a odchov"
Dominikavika

XXX.XXX.222.253
Tam už jsem psala 2x a budu zkoušet dál. Několik lidí se mi ozvalo, ale spíše, že už maj nožky zaléčené a narovnané bez dokumentace :(. Tak teď už píšu dotaz všude právě :D :/
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mno jo, vzpomněla jste si pozdě, většina lidí má už hříbata narozená a pořešená...
Dominikavika

XXX.XXX.222.253
Asi jo no, moje chyba :( doufam, ze se proste ještě nějaky budou rodit. Případně na podzim. Ale moc vam vsem dekuju! :)
Dominikavika

XXX.XXX.222.253
V lednu 2022 musím odevzdat. Ale hříbě abych si našla tak nejdýl do září, aby mohl být zaznamenán průběh a byly vidět nějaké změny. Uvidim, jako to půjde a kdyžtak si prodloužím do dalšího roku a začnu hledat dříve :D :)