hbdhdb

XXX.XXX.115.220
Dobrý den, jdu za vámi s dotazem, zda by mi někdo neporadil nebo nedoporučil jakoukoliv knihu o sladění se s koněm/ jeho výcvikem a především práci ze země.
Děkuji.
Coudas

XXX.XXX.87.254
To take asi zalezi na Vasich prederencich a stylu, ktery chcete provozovat. Jak se rika, inkdyz dva delaji totez, neni to totez. Je kniha "Prace ze zeme", kde je sepsano vice stylu na jednom miste, treba by Vam pomohla v rozhodnuti se kterym smerem chcete jit. Pak je dnes velmi moderni klikr trenink (schvalne nepisi pozitivni motivace), ale na to jsou zde odbornici jini. Ja nemam cas cist, ale za mne Vaclav Boranek Strasidlo zvane horsemanship. Na lonzovani je pekne pojednáni MVDr Švehlové, mam pocit, ze to take vyslo v knize, ja mam stazeno z intrrnetu. Libila se mi i Jezdecka skola Lindy Tellington Jonesove. A moudra kniha je Specialni Zootechnika, chov koni. Ale ta uz asi moc k sehnani nebude. Jeste se mi vcelku libi myslenky Radka Libala,ne uplne vse a doslovne, ale to je spise vse na internetu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dancing with Horses - K. F. Hempfling - bohužel není v češtině

napsal(a):
Už jo :)

hbdhdb
napsal(a):
Dobrý den, jdu za vámi s dotazem, zda by mi někdo neporadil nebo nedoporučil jakoukoliv knihu o sladění se s koněm/ jeho výcvikem a především práci ze země.
Děkuji.
Na práci ze země je výborná kniha https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/horsemanship-podle-metody-clintona-andersona-vybudovani-respektu-a-kontroly-pro-anglicke-i-westernove-jezdce-109305131
víc po lopatě to být nemůže :)

napsal(a):
Už jo :)
Opravdu? Dík za info, no už to dočtu v té aj :)

napsal(a):
Opravdu? Dík za info, no už to dočtu v té aj :)

Já ho mám (pššt) v té češtině snad dokonce stažený z uložto
otázka

XXX.XXX.66.118
napsal(a):
Je v češtině. Mám ji. Určitě taky doporučuji!