Terry9

XXX.XXX.182.7
Dobry den, myslíte, ze vybela?? Otec je Zrzavý a matka bíla. Poslední foto otec.
Tereza222

XXX.XXX.182.7
Podle mě nevybela, protože má úplně stejnou lysinku jako otec. Ale zas má par brýlích chlupů kolem očí...
Terry9

XXX.XXX.227.132
Zapomněla jsem to tam dodat a neslo mi tam dat tu samou přezdívku.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Terry9
napsal(a):
Dobry den, myslíte, ze vybela?? Otec je Zrzavý a matka bíla. Poslední foto otec.
Spíš ne.

napsal(a):
Spíš ne.
Já bych zase tipovala, že jo. Připadá mi, že už má světlé brýle. A taky se mi zdá na ryzáka hodně pigmentované, má i tmavé nohy. Nevybělující ryzáci, hnědáci často mají po narození světlejší nohy než trup. Budoucí bělouši jsou často tmavší.

Ale odhadovat z fotek se pomalu rovná věštění z koule. Po línání by to už mohlo být znát.

Tereza222
napsal(a):
Podle mě nevybela, protože má úplně stejnou lysinku jako otec. Ale zas má par brýlích chlupů kolem očí...
Odznaky nehrají roli. Vybělit může kůň z jakékoli základní barvy. Znám i vyběleného strakoše. A moje holka vyběluje z plavé - už má pryč i zebrování na nohou a úhoří pruh.
Terry9

XXX.XXX.182.7
Už má pár bílých chloupků kolem očí, já se radovala, že bude jako otec, protože mají stejnou lysinku. Ale obavám se, že bídě bílá po mámině.
Terry9

XXX.XXX.182.7
Terry9

XXX.XXX.182.7
U téhle kobylky jsme si také mysleli, ze bude bílá, ale nekonec zůstala zrzavá. Tak jsem teda zvědavá, co ta moje. Ale asi bude bílá