koňomilovník

XXX.XXX.72.201
Jak často vydává Eskadron nové limitované(měsíční, roční) kolekce?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím, ale docela mě Eskadron zklamal...mám ohlávku a při strouhání mi kobylu uvázaly za ty boční "železné" spojky(mezi nánosníkem a lícnicí....ty spojky nejsou železné , ale je to křehká slitina-samozřejmě se kobyla hnula a ruplo to v té nejužší části(ohlávka je funkční, ale s malou vadou) Tak mě napadlo, dělá se to teď takto schválně aby to ruplo z bezpečnostních důvodů nebo už je výrobcům škoda opravdového kusu železa? Takže jsem tomu dala ještě šanci, koupila jsem Equiline ohlávku, kde se zdá, že je to železné a až to zase rupne , bude kobyla chodit s ohlávkou z "Lidlu".
Nepotrpím si na značkové věci, ale prostě občas nějakou mám, když na to mám, i na sebe.
napsal(a):
Nevím, ale docela mě Eskadron zklamal...mám ohlávku a při strouhání mi kobylu uvázaly za ty boční "železné" spojky(mezi nánosníkem a lícnicí....ty spojky nejsou železné , ale je to křehká slitina-samozřejmě se kobyla hnula a ruplo to v té nejužší části(ohlávka je funkční, ale s malou vadou) Tak mě napadlo, dělá se to teď takto schválně aby to ruplo z bezpečnostních důvodů nebo už je výrobcům škoda opravdového kusu železa? Takže jsem tomu dala ještě šanci, koupila jsem Equiline ohlávku, kde se zdá, že je to železné a až to zase rupne , bude kobyla chodit s ohlávkou z "Lidlu".
Nepotrpím si na značkové věci, ale prostě občas nějakou mám, když na to mám, i na sebe.
já mám eska ohlávku už asi 6 let, možná že se kvalita zhoršila, ale ta moje je určitě pěkný kus kovu.
.. zato moje kožená kentaur ohlávka, na to, že sem za ní dala 2k tak stačilo aby mi Sára jen cukla kvůli slepici ve křoví a kůže praskla jak kus papíru

Kůže na módních ohlávkách je kapitola sama pro sebe. To nejsou ohlávky na zátěž... Druhá věc je, jak dlouho jim ležela na skladě... Přesně v tomhle místě mi taky rupla jedna ohlávka. Už delší dobu (pět let?) se mi válí doma s tím, že tu lícnici rozpárám, vložím dovnitř kus kurtu, znovu sešiju, a dole kůži nastehuju na ten kurt tak, aby to nebylo moc vidět :-) Bude jak nová. No, ale tak za dalších pět let....
napsal(a):
Kůže na módních ohlávkách je kapitola sama pro sebe. To nejsou ohlávky na zátěž... Druhá věc je, jak dlouho jim ležela na skladě... Přesně v tomhle místě mi taky rupla jedna ohlávka. Už delší dobu (pět let?) se mi válí doma s tím, že tu lícnici rozpárám, vložím dovnitř kus kurtu, znovu sešiju, a dole kůži nastehuju na ten kurt tak, aby to nebylo moc vidět :-) Bude jak nová. No, ale tak za dalších pět let....
Já musím zavolat do obchodu, protože celkově mám fotky stavu ohlávky, popraskaná úplně všude a víc prasklin se dělá při každém nastavení velikosti... Mám starou černou koženou ohlavku, kterou si bez mého vědomí vzali, já neměla tušení, protože jí používám jen na focení, totálně ji odhodili, zplesnivěla, nějaký kůň ji rozžvejkal, stála 500 korun ale i teď mi přijde že je v mnohem lepším stavu a tohle mi vživotě neudělala.
Chtěla sem hnědou mosaznou pořádnou ohlávku s bílým prošitím a myslela sem, že kentaur bude známkou kvality.
Inu, spletla jsem se

Nech si ušít. To máš nejjistější. A stát to bude asi tak stejně.

OT: kvalitu kůže zkouším hned na krámě, prostě si ten řemínek několikrát ohnu kolem prstu a když popraská je to sice kůže , ale recyklovaná ....to kůži rozšmelcujou a zase pojivem "slepí".... echt koženou ohlávku jsem nedávno prodala, mám velká a to má kobyla hlavu jako kýbl, nosí jí teď nějaký odrostlý chladnokrevník., na dospělého zase malá...