Uživatel s deaktivovaným účtem

Pěkné téma, snad se tu sejde plno fotek krásných koní.
Začínám Lindou. Fotka je z této neděle, jen z mobilu a v aplikaci upraveným pozadím (překážel jiný kůň).
Taky doufám,že se tu sejde plno fotek
A já jí úplně zapomněla dát
První kobylka Čanka - 21 let
Druhá pidi kobylka Ričí - 18 let
Fotky také aktuální..
Aktuální foto je ta naležato, poslední dobou jen žerou a spí a nechtějí pózovat, asi až zhubnou do plavek.
Bílý můj Áron 20 let. Hnědá manželova Hvězda 7 let.

majkulka
napsal(a):
kousek z našich arabátek
achh ti jsou krásní!!!
Lenka Stříbrná mi fotila letos taky fotila koně, shagya araby
Fotky přišly skoro jako dárek k prvnímu drezurnímu ST u černého
Rezavý je už plemeník, černý by měl dopadnout do konce sezóny
Jack - Paint, 15let 🦄
Proužek - Pintoarab, 2 roky ❤️
Stormy - Paint, 26 let 🐴

1.+2. Dáma, již pět let v invalidním důchodu (PSSM), na aktuálním fotu (u kyblíčku) vypadá hrozně, ale pracuji na tom
3. Zrzíček neboli Quirit, můj první vysněný morgánek, o kterého jsem přišla, když mu byli 3 roky
4. Chloé neboli Malá, aktuálně dvouletá morganí kobylenka (úplně aktuální hezkou fotku nemám, ale chystá se)

napsal(a):
1.+2. Dáma, již pět let v invalidním důchodu (PSSM), na aktuálním fotu (u kyblíčku) vypadá hrozně, ale pracuji na tom
3. Zrzíček neboli Quirit, můj první vysněný morgánek, o kterého jsem přišla, když mu byli 3 roky
4. Chloé neboli Malá, aktuálně dvouletá morganí kobylenka (úplně aktuální hezkou fotku nemám, ale chystá se)
Ad foto 2 - tohle je hrozně vypadající kůň podle Vás jo? :D

napsal(a):
Ad foto 2 - tohle je hrozně vypadající kůň podle Vás jo? :D
Jo, protože normálně vypadávala takhle Prostě jsem u ní zvyklá na daleko jiný standart.
Všichni máte krásné koně a profesionální fotky, jenom já mám oslíka. Nemám snad jedinou fotku, kde by se tvářil normálně. Sauvignon, 20 let.
bongani
napsal(a):
Všichni máte krásné koně a profesionální fotky, jenom já mám oslíka. Nemám snad jedinou fotku, kde by se tvářil normálně. Sauvignon, 20 let.
To je uvolněný kůň pohodář. Nikam nespěchá, nic mu nechybí, ničeho se nebojí, je nevzrušený... Má vytvořené kvalitní životní prostředí.
Slintám nad krásnými fotkami efe s černým pozadím.
Moje milovaná vypadá většinou jak oslík, k tomu má odpovídající barvu
Tak jsem našla jednu, kde vypadá normálně:
Oplatka, hucul 10 let

bassrock
napsal(a):
Slintám nad krásnými fotkami efe s černým pozadím.
Moje milovaná vypadá většinou jak oslík, k tomu má odpovídající barvu
Tak jsem našla jednu, kde vypadá normálně:
Oplatka, hucul 10 let
Jsem si nikdy nevšimla, že má Myš světlý oko

Arbora
napsal(a):
Jeden invalidný 16-ročný dostihový dôchodca.
To je ájednička? Po kom má tu kýbloidní hlavu? Máme ve stáji taky takovou kobylu a pořád mi to nejde do hlavy, tak jestli nejsou příbuzný
Jinak je moc hezký

Ahaaaa :D
Také přidám naše stádečko :-)
1. Galantry A1/1, valach 24 let - u nás od začátku, se mnou 20 let
2. Myška A1/1, 18 let, u nás 15 let
3. French Island A1/1, 5 let, necelé 2 roky u nás
4. hnědák Mysterio CS, valach, 2 roky, narozen u nás (matka Myška, otec Cornessini), prodán - zůstává na odchov a základní výcvik,
šimlík Carino ČT (po Caruso), valach, 3 roky, u nás půl roku, na odchov a základní výcvik (stejný majitel jako Mysterio)

lenacia
napsal(a):
Už je tu sice mám ale dneska se mi povedla Tinka v kopretinkách
To bude krásný kůň.....necháte si jí?:)
Do čeho mi to ta malá sakra vylínala? 🙈
Myslela sem, že mi Sára připálila jen okraje a ona je přičmoudlá celá 😁

Normální hezký plavák...černý nohy , hříva, ocas...pak něco modifikujícího sooty/smutty gen.
Varaxi
napsal(a):
Ta ještě přelíná na konečnou barvu. To, jak vypadá teď, bych ještě nebrala na bernou minci.
No ona právě z krémové vylínává do tmavé.
Což s3m očekávala... Ale takovej divnej odstín Teda ne :D

Krásnej buckskin, moje nejoblíbenější barva po černým hnědákovi

třeba bude mít barvu jako první kůň Muže od Sněžné řeky. To je moc pěkná barva :-)

napsal(a):
třeba bude mít barvu jako první kůň Muže od Sněžné řeky. To je moc pěkná barva :-)
Moje srdcovka. Jdu si pustit soundtrack

Soundtrack je opravdu povedený. Toho skladatele vůbec neznám, ale dělal hudbu i k Phar Lapovi ( ), která je také dechberoucí. Potom ještě poctil svou tvorbou pár dalších filmů, myslím, že mám námět na dlouhé letní dovolenkové večery

napsal(a):
Soundtrack je opravdu povedený. Toho skladatele vůbec neznám, ale dělal hudbu i k Phar Lapovi ( ), která je také dechberoucí. Potom ještě poctil svou tvorbou pár dalších filmů, myslím, že mám námět na dlouhé letní dovolenkové večery
Jj, Bruce Rowland, génius. Já ho jedu v práci pořád dokola

napsal(a):
Jj, Bruce Rowland, génius. Já ho jedu v práci pořád dokola
Na to, jak na mě zapůsobila hudba u těch dvou filmů, toho nenatočil mnoho.... zvláštní.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.26.78
napsal(a):
Na to, jak na mě zapůsobila hudba u těch dvou filmů, toho nenatočil mnoho.... zvláštní.
Ja treba jako režiséra miluju Darabonta... A kolik toho ma za zivot na kontě že....
Máte všichni krásné koníky.
Než bych sem dala fotky všech našich, dám celé stádečko pri odchodu na letní pastviny

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ja treba jako režiséra miluju Darabonta... A kolik toho ma za zivot na kontě že....
Režižéry neznám :-) A ze skladatelů jen hrstku.

Tak se mi dnes povedlo toho hrocha vyfotit, vzala jsem si na výběh mobil, nezapomněla jsem ho- mě se pro něj nechce vždycky vracet.
1. "hroch"
2."hroch s kámoškou"

napsal(a):
Tak se mi dnes povedlo toho hrocha vyfotit, vzala jsem si na výběh mobil, nezapomněla jsem ho- mě se pro něj nechce vždycky vracet.
1. "hroch"
2."hroch s kámoškou"
Krásnej fortelnej hroch! Já jak jsem zvyklá na ty louplý zadele, tak mi tyhle rovný přijdou úplně divný

Včera spolupracující morgáně se nechalo i vyfotit. Jen nevim, proč chuděra na těch fotkách vypadá tak blbě, když je ve skutečnosti tak krásná

napsal(a):
1. "hroch"
2."hroch s kámoškou"
To je teda kus koně! Kolik má KVH? (mimochodem, ani ta kamarádka nevypadá jako anorektička ).
Taky jsem konecne vyfotila, mam tech fotek fakt pet a pul za ty leta, je to az hanba.
A1/1, 18 let, spolu 15.

napsal(a):
To je teda kus koně! Kolik má KVH? (mimochodem, ani ta kamarádka nevypadá jako anorektička ).
Není velká, cca 165, na svodu měla 163. Tak ješte drobet poporostla...
Já se pokusím jí vyfotit lépe ne hrochově. Ale jak píše Efe, stoupnu si s mobilem do výběhu a z koně je hroch nebo oslík...
Na videu jako hroch tolik nevypadá, sice kvalita nula, ale kobyla vidět je. Dávala jsem i jiné na druhou stranu
Video se zpracovává...

Aha, video...zlobí.
Video se zpracovává...
Jana48

XXX.XXX.168.34
Také přidávám naše plňásky, na fotce pouze tři ze čtyř.
Všichni A1/1, první valach *2014, kobylka *2018 a poslední kobylka *2016