Arabové - inzerce, chov

Arabský plnokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2021 09:26
akan11

XXX.XXX.27.231

Zdravím všechny,
mám otázku ohledně toho, zda někdo nemá zkušenost s koupí arabského plnokrevníka bud u nás v Česku nebo v zahraničí. Poohlížím se předběžně ve stájích, kde se přímo zaměřují na chov.

Jedná se o stáje pana Kyselého, kde mají koně spíše chované na sport, případně show araby stáj Kanka arabians. V zahraničí se dívám převážně francie. Má někdo zkušenost s nějakou stájí u nás, případně dovozem odstavčete nebo hříběte okolo 1 roku? Zajímala by mě cena show arabů hřebce, klisny. Pozdní využití rekreace, vytrvalost. Jde mi hodně i o vzhled, proto se poohlížím i po show arabech.
Díky moc.

30.6.2021 10:23
Arbora

XXX.XXX.149.42

Ešte mi napadá Marina Novotná z tých väčších chovateľov s exteriérovými koňmi v športe. Myslím, že je činná aj v chovateľskom klube, bude vám minimálne vedieť poradiť, kde by ste našli, čo hľadáte.
http://www.aqarabians.wz.cz/index.htm

30.6.2021 13:00
majkulka

XXX.XXX.152.184

akan11 napsal(a):
Zdravím všechny,
mám otázku ohledně toho, zda někdo nemá zkušenost s koupí arabského plnokrevníka bud u nás v Česku nebo v zahraničí. Poohlížím se předběžně ve stájích, kde se přímo zaměřují na chov.

Jedná se o stáje pana Kyselého, kde mají koně spíše chované na sport, případně show araby stáj Kanka arabians. V zahraničí se dívám převážně francie. Má někdo zkušenost s nějakou stájí u nás, případně dovozem odstavčete nebo hříběte okolo 1 roku? Zajímala by mě cena show arabů hřebce, klisny. Pozdní využití rekreace, vytrvalost. Jde mi hodně i o vzhled, proto se poohlížím i po show arabech.
Díky moc.

pokud budete chtít poradit napište mi na info@kanka-arabians.com A k otázce ceny show hřebců - je to velmi rozdílné, neb není show jako show. A za hřebce či klisnu, který se umísťuje na předních příčkách v C zaplatíte od 10000 eur výše za hřebce, klisna bývá o dalších 5 000 dražší - a to mluvím o ročkách. U starších klisen začíná cena od 30 tis výše - pokud má opravdu kvalitní rodokmen počítejte 45000 počáteční cena. Další "stupeň, B a natož A cenu několikanásobně zvyšuje

Přidejte reakci

Přidat smajlík