Kolik vyjde kontrola koně před koupí?

Shetlandský pony
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jeneffer

30.6.2021 20:15
Jeneffer

XXX.XXX.149.32

Zdravím,
zajímalo by mě kolik vyjde kontrola veterinářem před koupí? Jde mi pouze o kontrolu kopyt, zda nebyl poník schvácený, má totiž zajímavý postoj kopyt. A nerada bych za něj před koupí dala třeba 15 tisíc...
Předem děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.6.2021 20:55

Jeneffer napsal(a):
Zdravím,
zajímalo by mě kolik vyjde kontrola veterinářem před koupí? Jde mi pouze o kontrolu kopyt, zda nebyl poník schvácený, má totiž zajímavý postoj kopyt. A nerada bych za něj před koupí dala třeba 15 tisíc...
Předem děkuji za odpověď.

I když necháte udělat RTG, na 15 000 se nedostanete. V každém případě je lepší zeptat se konkrétního veta - ceny jsou smluvní.

30.6.2021 21:05

Pokud Vás zajímá právě toto, velice se vyplatí rentgen aspoň těch kopyt. Můžete platit od snímku, v okolí Prahy to bylo ještě loni na podzim cca 450 Kč bez DPH za snímek.

30.6.2021 21:05

Plus tedy prohlídka bez RTG, to bývá tak 2500 (zase Praha).

Jeneffer

30.6.2021 21:12
Jeneffer

XXX.XXX.175.148

Děkuji moc za odpovědi. Poradím se s nějakým veterinářem v okolí. Šlo mi o to, že poník stojí 45 tis., tak aby to nebyla velká investice, kdyby koupě nevyšla... Pokud to cenově vyjde cca do 5,6 tis jsem ochotná do toho investovat, poradím se tedy i ohledně rentgenu nohou. Děkuji moc všem za rady

Přidejte reakci

Přidat smajlík