Zemanka

XXX.XXX.174.203
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, plánuji pořízení dvou poníků, nabízí se mi místo na výběh 40×20 metrů, výběh bych zpevnila aby tam neměli bahno,myslíte že by to stačilo???
Samozřejmě budu s poníky pracovat mimo výběh, mám taky dost velkou zahradu, kde by se mohli poníci pást nebo s nimi můžu chodit na kratší procházky.
Myslíte že by to fungovalo?
Zemanka

XXX.XXX.174.203
A jak velký by měl být výběh ???
Když pozoruji vaše "znalosti" projevené zde v diskuzi (od dubna), tak bych nejdříve začala u knih a praxe - někam bych docházela. Nemyslím si, že by poník byl ve vaší péči v bezpečí. Pokud se musíte ptát, zda jde koni dát jablko, chovala byste dva hřebce spolu apod., tak mi prostě nepřijdete dostatečně erudovaná k tomu, abyste vlastnila poníka, protože je evidentně spousta věcí, které nepohlídáte a koník na to může dojet.
Zemanka

XXX.XXX.174.203
Dobře, děkuji
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zemanka
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, plánuji pořízení dvou poníků, nabízí se mi místo na výběh 40×20 metrů, výběh bych zpevnila aby tam neměli bahno,myslíte že by to stačilo???
Samozřejmě budu s poníky pracovat mimo výběh, mám taky dost velkou zahradu, kde by se mohli poníci pást nebo s nimi můžu chodit na kratší procházky.
Myslíte že by to fungovalo?
Kolik je vám let? Jaké máte zkušenosti? Když se takto ptáte, nevidím to jako dobrý nápad. A ne, nefungovalo by to.