Proč má kůň čepici?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tobik3421

5.7.2021 16:43
Tobik3421

XXX.XXX.113.119

Můžu se zeptat, proč má kůň čepici přes oči a uši?
Promiňte za pravopis.

5.7.2021 16:54
kallisto

XXX.XXX.133.42

Proti mouchám.

5.7.2021 17:47
Gerlinda

XXX.XXX.226.27

Loni dotaz od okolojdoucich: "A prosim vas, proc maji ti kone ty pytle na hlavach?"

5.7.2021 18:39
lenacia

XXX.XXX.168.148

Čepice pro koně sou prostě čepice pro koně a je to jen pro tu srandu čepice pro koně...

Pak je klasická čabraka/ušanka, ta je proti otravnému hmyzu, nicméně plno jezdců ji má z důvodu že prostě chtějí celého koně ladit do nějaké barvy..

Ještě se může jednat o masku proti hmyzu... Tam hovoří název sám o sobě.

5.7.2021 20:21
sisi58

XXX.XXX.191.1

To mi připomnělo jednu paní na procházce v lese u lázní, kterou jsme potkali, jdouce s koňmi na ruce. Bylo ledovato, jezdit se nedalo.
Prý, jestli koním není zima na kopyta?! Že potkala lidi, co měli pejska a ten měl na nohách botičky, tak proč je nemají i koně?
Paní byla nejspíš z velkého města.

5.7.2021 22:50
lenacia

XXX.XXX.168.148

sisi58 napsal(a):
To mi připomnělo jednu paní na procházce v lese u lázní, kterou jsme potkali, jdouce s koňmi na ruce. Bylo ledovato, jezdit se nedalo.
Prý, jestli koním není zima na kopyta?! Že potkala lidi, co měli pejska a ten měl na nohách botičky, tak proč je nemají i koně?

chichi...
to je někdy historek... já mám teď Sáru březí po tom Coloritovi.. a holčina ve stáji se mě ptala, proč sem ji inseminovala, proč nešla připustit přirozeně jako posledně...
Tak říkám, že hřebec je až v Belgii, takže to není ani moc reálně možné.
Tak se mě zeptala "A bude Sára tomu hříběti rozumět, když to bude Belgičan?"

5.7.2021 23:15
canka

XXX.XXX.215.5

sisi58 napsal(a):

To jste mi taky připomněla historku....

Když se tenkrát kobuše schvátila a kupovala jsem botičky...u nás v kulturním domě byla svatba..nešlo projít jinudy,jen kolem toho kulturáku...no a zrovna všichni svatebčani vylezlí venku a kouřili...vedli živý rozhovor,ale jak nás uviděli,že vedu koně s botama,všechno utichlo a zírali...a jedna taková blonďatá a chytrá paní už od pohledu mi říká: ,, A to ty boty má jako opravdu nebo je to jen jako?" Tak jsem jí řekla,že je má opravdu a že nevím,jak vypadají boty jen jako

6.7.2021 07:08
sisi58

XXX.XXX.191.1

canka napsal(a):
To jste mi taky připomněla historku....

Když se tenkrát kobuše schvátila a kupovala jsem botičky...u nás v kulturním domě byla svatba..nešlo projít jinudy,jen kolem toho kulturáku...no a zrovna všichni svatebčani vylezlí venku a kouřili...vedli živý rozhovor,ale jak nás uviděli,že vedu koně s botama,všechno utichlo a zírali...a jedna taková blonďatá a chytrá paní už od pohledu mi říká: ,, A to ty boty má jako opravdu nebo je to jen jako?" Tak jsem jí řekla,že je má opravdu a že nevím,jak vypadají boty jen jako

Třeba myslela ty papírové, do rakve?
Vážně nevím, jestli se to ještě takto dělá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík