Airberryandhorsses

XXX.XXX.48.2
Já chodím ke koním jako začátečník (brali začátečníky tak proč ne). Bylo mi řečeno, že mě budou velké zkušené holky něco učit. Druhý den jsem přišla trenér nikde velké holky nezájem a tak jsem se ptala jestli někdo nechce pomoc. Většinou byla odpověď ne, ale nakonec jsem měla vyčistit jedné majitelce koně.
Nejhorší je, že na koních nemůžu ani jezdit a jen pracuji. Byla jsem smířená s tím, že tam budu pracovat, ale čekala jsem alespoň nějakou pozornost. Takhle je to tak, že přijdu a nejmíň patnáct minut chodím, než si někdo usmyslí mně zaměstnat.
Co si o tomhle chování myslíte??
a co tak si najít něco jiného?
Znám t doslechu podobnou stáj u nás.. trenér tam sice je ale co tak slýchávám tak nic moc.. Nováčci přijdou a dělají práci kolem, na pár minut sednou na koně a stejně jezdí ti starší, zkušenější...
Nevím, já být mladá tak jsem sice happy ale odejdu..
Chodila jsem taky takhle pomáhat do stáje, kydala boxy, pomáhala se vším všudy a majitelka mi stejně nakonec řekla že když nemám zaplaené tak na koně nesednu. Odešla jsem :D
Airberryandhorsses
napsal(a):
Já chodím ke koním jako začátečník (brali začátečníky tak proč ne). Bylo mi řečeno, že mě budou velké zkušené holky něco učit. Druhý den jsem přišla trenér nikde velké holky nezájem a tak jsem se ptala jestli někdo nechce pomoc. Většinou byla odpověď ne, ale nakonec jsem měla vyčistit jedné majitelce koně.
Nejhorší je, že na koních nemůžu ani jezdit a jen pracuji. Byla jsem smířená s tím, že tam budu pracovat, ale čekala jsem alespoň nějakou pozornost. Takhle je to tak, že přijdu a nejmíň patnáct minut chodím, než si někdo usmyslí mně zaměstnat.
Co si o tomhle chování myslíte??
Chováte se divně
Domluvila jste si něco,s někým .Tak se optejte toho dotyčneho. At vás seznámi s konkrétnimi osobami,ktere vás maji něco učit
Jestli vám zatim nikdo neukázal jak spravně kydat,jak čistit,kolik a čeho krmit apod. ,tak nic moc nepomuzete,nikomu
A jestli navic neumite manipulovat s konmi,ani jezdit ,budete spise zatězi ,pro ostatni