Aph hřebec, připouštění

Paint Horse
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Wanta

19.7.2021 22:07
Wanta

XXX.XXX.168.151

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli 2 letý paint horse hřebec už může připouštět. Mě to přijde velmi brzy, ale prý je to normální věk.
Děkuji za radu.

20.7.2021 06:11
Jejda

XXX.XXX.91.129

Dobrý den. Fyzicky na to hřebec má.
Nevím, jak to ale myslíte - zda by mohlo dojít k nehodě a k nechtěnému oplodnění? ANO, mohlo.
Nebo zda chcete cíleně připouštět - v tomto případě se ale téměř určitě bude jednat o černou plemenitbu, protože takovýto hřebec nebude jistě zapsán v Ústředním registru plemeníků, který vede ústřední evidence koní!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2021 09:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

Wanta napsal(a):
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli 2 letý paint horse hřebec už může připouštět. Mě to přijde velmi brzy, ale prý je to normální věk.
Děkuji za radu.

Teoreticky ano. Prakticky - má licenci? Nebo je to u westernových plemen jinak? (chovatelská dospělost je u koní ve 3 letech).

Wanta

21.7.2021 22:24
Wanta

XXX.XXX.168.151

Mám možnost koupit kobylku,která je připuštěna paintem. Tomu jsou 2 roky a prý se amerikama může připouštět už od 2 let. Mě to osobně zarazilo,tak si jdu pro radu. Kobylka je bez pp a hříbě by mělo prý poloviční původ po hřebci v knize. Tak mě zajímá,jestli to hříbě bude moct mít zapsané toho 2 letého hřebce jako taty.

21.7.2021 23:26
Nezzie

XXX.XXX.81.42

Urcite jde na netu dohledat jestli uz 2lety APH muze of.pripoustet. Jeste jednodušší je aby vam ukázaly pripousteci listek ( treba jen čitelnou fotku ) protože pokud ten není je to jednoduché. Zadny otec zapsaný nebude, kdyz na to neni potvrzeni o pripusteni.

22.7.2021 08:55
Arbora

XXX.XXX.233.1

Wanta napsal(a):
Mám možnost koupit kobylku,která je připuštěna paintem. Tomu jsou 2 roky a prý se amerikama může připouštět už od 2 let. Mě to osobně zarazilo,tak si jdu pro radu. Kobylka je bez pp a hříbě by mělo prý poloviční původ po hřebci v knize. Tak mě zajímá,jestli to hříbě bude moct mít zapsané toho 2 letého hřebce jako taty.

nie je nič jednoduchšie, ako spýtať sa zodpovedných. http://www.czpha.cz/kontakty.php

Přidejte reakci

Přidat smajlík