Náklady za veterinární péči ve stáji

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Míša19955

20.7.2021 12:38
Míša19955

XXX.XXX.167.16

Ahoj, ráda bych se zeptala na podmínky návštěvy vašeho veta.
Naše veterinářka přijela do jedné stáje, kde ošetřovala více koní. Každý kůň má jiného majitele. Paní veterinářka si ovšem do každé faktury naúčtovala plnou dopravu, i když nikam nemusela přejíždět. Dříve dopravu rozpočítávala. Já jsem se zeptala, jak je to možné a namísto vysvětlení zavedla poplatek za to, že vůbec vstoupí do naší stáje (nejedná se o pohotovost, ale o klasický plánovaný výjezd).
Proto bych se ráda zeptala, zda je to normální i u jiných veterinářů.

20.7.2021 12:44
kallisto

XXX.XXX.217.242

O jaké se bavíme částce?

20.7.2021 12:51
lenacia

XXX.XXX.173.31

pokud vám veterinářka nevyhovuje změňte ji. Správně se samozřejmě cesta rozpočítává, případně ji platí objednavatel a následně se vyrovnává s majiteli sám...

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.7.2021 13:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Míša19955 napsal(a):
Ahoj, ráda bych se zeptala na podmínky návštěvy vašeho veta.
Naše veterinářka přijela do jedné stáje, kde ošetřovala více koní. Každý kůň má jiného majitele. Paní veterinářka si ovšem do každé faktury naúčtovala plnou dopravu, i když nikam nemusela přejíždět. Dříve dopravu rozpočítávala. Já jsem se zeptala, jak je to možné a namísto vysvětlení zavedla poplatek za to, že vůbec vstoupí do naší stáje (nejedná se o pohotovost, ale o klasický plánovaný výjezd).
Proto bych se ráda zeptala, zda je to normální i u jiných veterinářů.

Normální, nenormální...ceny jsou smluvní. Pokud se vám to nezdá, můžete veterináře změnit.

Míša19955

20.7.2021 13:29
Míša19955

XXX.XXX.167.16

lenacia napsal(a):
pokud vám veterinářka nevyhovuje změňte ji. Správně se samozřejmě cesta rozpočítává, případně ji platí objednavatel a následně se vyrovnává s majiteli sám...

Návštěvné 200,- (pohotovost 1000,- + cesta 7,- za km což je v pořádku) + cena za aplikaci léků a ceny za výkon.

To návštěvné jsem opravdui nikdy nevidela, tak se chci jen zeptat jak to chodí jinde.
Nepřijde mi úplně fér si vzít od každého majitele plnou část za dopravu, když jela jen jednou a s ostatními se schválně domlouváme na společném termínu. Paní veterinárka navíc zapomněla na jednu vakcínu pro mého koně, takže musí přijet znova a bude mi účtovat 200,- za návštěvu, ikdyz to není moje vina. Prý si můžu zvolit jiného veta, ale když to potřebuju doočkovat v nejbližším termínu tak je to komplikvanější.

21.7.2021 13:30
LucyLou

XXX.XXX.59.63

Vždycky se s mojí paní veterinářkou domluvím tak, aby jela okolo a cestu platím spolu s dalšími majiteli ikdyž bydlí v jiných vesnicích.
Asi bych zkusila najít jiného veterináře. Otázkou je, jak moc je Vaše veterinářka dobrá a zda se Vám co nejrychleji kvůli očkování podaří sehnat někoho jiného. Ale toto chování není moc férové dle mě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík