Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2021 13:44
jesie

XXX.XXX.224.171

Ahoj všem,

marně sháním v ústeckém kraji dobrého parkurového trenéra. Pan Vávra má plno. Nestojím o trenéra typu : "pracoval jsem v zahraničí, sice v Čechách jsem neskákal a nebo blbě, nemám licenci ani cvičitelák, ale umím všechno".

Nejde mi o to ušetřit, ale opravdu trénovat.

Popřípadě kde se tu pořádají soustředění parkurová. Snažím se dohledat na netu,ale nikde není ani čárka o letošním roce.

Děkuji předem.

26.7.2021 15:25
lenacia

XXX.XXX.173.31

https://www.facebook.com/groups/158710940846474
zkuste si říct zde, většina koňáků je tam z ústecka

26.7.2021 18:13
jesie

XXX.XXX.215.38

lenacia napsal(a):
https://www.facebook.com/groups/158710940846474
zkuste si říct zde, většina koňáků je tam z ústecka

Já nemám žádné sociální sítě,takže nemám možnost přispívat nebo diskutovat.

26.7.2021 20:00
lenacia

XXX.XXX.173.31

tak si je založte

29.7.2021 09:50
fríský

XXX.XXX.10.41

lenacia napsal(a):
tak si je založte

To přeci není povinné mít registraci na sociální sítě. Je to dobrovolnosti, ale je pravda, že by tam mohl ji někdo dát typ. Jedině zadavatelce můžu doporučit, ať zkusí podat inzerát a třeba se někdo najde, kdo dá typ. O kom vím, že dělá i trénuje parkury je Barbora Tomanová, ale ta je ze Středočeského kraje, pokud se nemýlím.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2021 09:59

fríský napsal(a):
To přeci není povinné mít registraci na sociální sítě. Je to dobrovolnosti, ale je pravda, že by tam mohl ji někdo dát typ. Jedině zadavatelce můžu doporučit, ať zkusí podat inzerát a třeba se někdo najde, kdo dá typ. O kom vím, že dělá i trénuje parkury je Barbora Tomanová, ale ta je ze Středočeského kraje, pokud se nemýlím.

Já se sociálním sítím taky bráním, neoslovily mě.

29.7.2021 10:02
kallisto

XXX.XXX.217.242

Tak ten fcb lze využívat právě klidně pod přezdívkou, bez fotky, v podstatě anonymně, nikam nic nepřidávat, nepřispívat, jen čerpat informace.

29.7.2021 10:05
jesie

XXX.XXX.224.171

Já měla sociální sítě léta,ale nějak jsem postupně zjistila,že ostatní lidé stejně jen shání drby a nic užitečného mi to nepříneslo (mimo několik hodin denně čtení příspěvků o ničem).
Takže že bych si založila profil,jen kvůli shánění trenéra,to jako fakt ne

O Báře vím,nechávám si ji jako zálohu,kdybych tu nesehnala blíž něco...Doporučovali mi i Aschenbriera z Loun....

29.7.2021 10:13
kallisto

XXX.XXX.217.242

Tak pak vám může pomoci jis ČJF. Vyhledejte si, kdo z vaší oblasti skáče vyšší soutěže a zkuste oslovit ty, případně vám řeknou, kdo je trénuje.

29.7.2021 10:17
kallisto

XXX.XXX.217.242

Případně tam jsou v seznamu zvlášť trenéři, zvlášť instruktoři. Dle oblastí.

29.7.2021 10:20
jesie

XXX.XXX.224.171

Děkuji,to mě nenapadlo :)

29.7.2021 14:46
lenacia

XXX.XXX.173.31

fríský napsal(a):

Nikdo ji přece nenutí tam dávat fotky a Příspěvky a používat je jako jiní lidé...
Hledá trenéra v určitém kraji, na FB je celá skupina lidí od koní z tohoto kraje... Dala sem jí radu, kam může třeba napsat ten 'inzerát'.
Promiňte, ale prostě pro mě je tohle opravdu čistokrevná výmluva.
Na Ifauně se taky musíte zaregistrovat abyste mohli diskutovat, a nikdo vás nenutí tady psát inzeráty, nebo diskutovat ve všech kategoriích, či si číst zdejší články, jen pro to že tu jsou...

29.7.2021 14:53
Dotaz

XXX.XXX.110.178

lenacia napsal(a):
Nikdo ji přece nenutí tam dávat fotky a Příspěvky a používat je jako jiní lidé...
Hledá trenéra v určitém kraji, na FB je celá skupina lidí od koní z tohoto kraje... Dala sem jí radu, kam může třeba napsat ten 'inzerát'.
Promiňte, ale prostě pro mě je tohle opravdu čistokrevná výmluva.
Na Ifauně se taky musíte zaregistrovat abyste mohli diskutovat, a nikdo vás nenutí tady psát inzeráty, nebo diskutovat ve všech kategoriích, či si číst zdejší články, jen pro to že tu jsou...

Registrovat se tu kvůli dotazu nemusíte, nebo tu něco změnili?

Jinak taky je možno požádat někoho známého, kdo v té FB skupině je, aby se poptal. Pokud je to veřejné, dotyčná si to přečte, nebo jí prostě informace/printscreen bude předán.

29.7.2021 15:10

Ne, na Ifauně se netřeba registrovat kvůli dotazům :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík