Ahoj,
během pár měsíců se mám z pracovních důvodu stěhovat do KV a tak jsem se chtěla zeptat na tipy, kam si dát svojí kobylu. Hledám boxové ustájení s jízdárnou, skokovým materiálem a ideálně i parkurovým/drezurním trenérem. Do vzdálenosti 10-15 km od KV.
Mám špatné zkušenosti z jiných stáji např. s množstvím kremeného sena, množstvím podestýlky nebo např. absencí vody ve výběhu atp. A tak hledám nějakou stáj, kde tyto problémy nejsou.
Za všechny tipy moc děkuju 🙂
NeverGiveUp21
napsal(a):
Ahoj,
během pár měsíců se mám z pracovních důvodu stěhovat do KV a tak jsem se chtěla zeptat na tipy, kam si dát svojí kobylu. Hledám boxové ustájení s jízdárnou, skokovým materiálem a ideálně i parkurovým/drezurním trenérem. Do vzdálenosti 10-15 km od KV.
Mám špatné zkušenosti z jiných stáji např. s množstvím kremeného sena, množstvím podestýlky nebo např. absencí vody ve výběhu atp. A tak hledám nějakou stáj, kde tyto problémy nejsou.
Za všechny tipy moc děkuju 🙂
Děpoltovice.....osobní zkušenost z ustájení nemám,ale pořádá se tam dost akcí,závody i úspěšné dětské tábory a to už tradičně několik let...stránky mají aktualizované a splňovali by výše uvedené.
Já osobně bych se ale jela podívat.
Mě se u Varů moc líbil Kozodoj,ale je to pastevní ustájení bez boxů ,tak trochu na pankáče...ale paní co to tam vede je fakt skvělá....
NeverGiveUp21
napsal(a):
Ahoj,
díky za tip. Koukala jsem na stránky a vypadá to dobře, jenom nemůžu najít cenu. Když už bych tam jela věděla by jsi ještě o něčem jiném? Chtěla bych jich při té příležitosti navštívit více 🙂.
K.
Ještě bych jela tady : http://jss-tandem-rosnice.cz/?page_id=34
a tady
https://jskocik.cz/ustajeni-koni
V Děpoltkách měla dlouhodobě koně moje kamarádka. Údajně tam jejím koním nedávali tolik sena na večer, takže tam museli večer jezdit krmit sami, ovšem osobně o tom nic nevím a zkušenost je stará 10 let, další známá tam jezdí na koních do dnes takže nebudou nijak špatní. Je to velká kvalitní stáj kam jezdí dobří trenéři.
V JS Tandem se zaměřují hlavně na všestrannost a cross country. Vím že tam měla koně jiná má známá než se odstěhovala k Sokolovu a také si to chválila.
Ještě je myslím stáj ve Staré Roli, případně maj občas místo na ustájení přímo ve Dvorech vedle Variády