Mám výčitky svědomí - kopli jste někdy do svého koně?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

overjack

12.8.2021 11:38
overjack

XXX.XXX.186.2

Ahoj, jdu se spíš svěřit, mám výčitky svědomí. Svojí kobylu nade vše zbožňuji a ruku bych na ní nevztáhnul...ale včera byl nějaký blbý den, mám chladnokrevnou kobylu, občas dělá, že neví, co se po ní chce, strčila mi hlavu pod rahno, kde se pásla, já se bál, že ho zlomí, na povel zpět nereagovala (zná ho a umí, jen ho provádí nerada), tak jsem jí dvakrát za sebou nakopnul...ne nijak silně, spíš, jak kdybych jí hodně dloubnul palcem do žeber, zabralo to sice, ale i tak je mi z toho teď na nic...asi bych měl se sebou něco dělat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.8.2021 11:52

Dneska je to tu zase výživný tvl...

12.8.2021 12:22
kallisto

XXX.XXX.217.242

Někdo nás tu krmí, abychom se nenudily :D

12.8.2021 13:16

To jsou hodní lidé, mám ráda, když diskuse proudí a jsou čerstvá témata!

4.10.2021 22:35
Whop

XXX.XXX.168.202

Jste velmi hodný, ale nic si z toho nedělejte. Každé dítě, pes či kůň někdy potřebuje důrazně upozornit, ať už proto že neposlouchá, nebo v rámci vlastního bezpečí (udělal jste to také proto, že by se mohla zranit, kdyby ráhno utrhla, takže jste ji vlastně pomáhal zachránit když to ona sama nevěděla). Musíte mít úžasného koně (nebo rozmazleného, do toho nevidím ) pokud je toto poprvé co jste na něj použil ostřejší signál. Takže ve výsledku, nic si z toho nedělejte, myslím že takových situací ještě přijde dost

Přidejte reakci

Přidat smajlík