Katka44

XXX.XXX.237.140
Je tohle už na šití nebo stačí ošetřit a zahojí se to ? Má to propichle skrz.
Díky.
Coudas

XXX.XXX.87.254
Nejlépe zastřelit.
Řekla bych,že se tu nějaká nanynka vyžívá v takovýchto věcech..pravděpodobně nás chceš naštvat?
No jestli tě to baví vyhledávat takovéhle obrázky a bavit se nad tím,tak nemám problém ti nabídnout řešení...můžeme na tobě vyzkoušet,kdybych ti ostruhou rozpíchala břicho,co myslíš?Aby jsi věděla,z čeho si tu srandu děláš víš..aby jsi si do toho mohla lépe vžít....
Uživatel s deaktivovaným účtem

Katka44
napsal(a):
Je tohle už na šití nebo stačí ošetřit a zahojí se to ? Má to propichle skrz.
Díky.
Se zase někdo nudí...
Katka44

XXX.XXX.49.217
Zase se nepovedlo. Jinak moc děkuji za radu ohledně ošetření zastřeleni jak tady někdo navrhoval je dobře asi salámu máme už dost takže nějaká jiná rada ?

...nějaká jiná rada ?
Neboj, už jen týden a pomažeš do školy. To už vydržíš.

Katka44
napsal(a):
Zase se nepovedlo. Jinak moc děkuji za radu ohledně ošetření zastřeleni jak tady někdo navrhoval je dobře asi salámu máme už dost takže nějaká jiná rada ?
Zahojí se samo. A nahlásit na SVS jako týrání.
Katka44
napsal(a):
Za sebe můžu jedině doporučit dušenou koňskou kýtu na pivě s pečenými kaštany. Když jsem ji měla naposled v Itálii na dovolené, tak to byla fakt delikatesa. Italští mistři se prostě nezapřou. Můžete se dokonce zkusit poptat italských kuchařů u nás. Věřím, že na objednávku by vám jí jistě rádi uvařili!

Dotaz
napsal(a):
To je jen snaha upoutat pozornost, první obrázek je stažený z netu z nějakých sex stránek.
A to já vím. Jenom jsem slušně odpověděla, aby zadavatelka neřekla.