Dobrý den.
Potřeboval bych sehnat kontakt ( nebo předejte můj) na chovatele asi od Nového Strašecí který z důvodu výpovědi musel rozprodat chov a neprozřetelně prodal mému otci kobylu s hříbětem které tam ponechal s tím, že až mu bude líp, tak si pro ně zajede. A teď se mu nějak nechce.
David Abrahám
739024079
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.123.156
dad
napsal(a):
Dobrý den.
Potřeboval bych sehnat kontakt ( nebo předejte můj) na chovatele asi od Nového Strašecí který z důvodu výpovědi musel rozprodat chov a neprozřetelně prodal mému otci kobylu s hříbětem které tam ponechal s tím, že až mu bude líp, tak si pro ně zajede. A teď se mu nějak nechce.
David Abrahám
739024079
Takze vam prodal dva kone ktere ted nechxe odkoupit zpatky? Tak je proste prodejte ne. No problem.
Nebo vas otec u nej mel dva kone a on je prodal? Tak stačí jména kouknout na eagri kdo je novy majitel byt neopravnene a s policajtama si pro ne zajet.
Uživatel s deaktivovaným účtem

dad
napsal(a):
Dobrý den.
David Abrahám
739024079
Prodal koně a tečka. Proč by je měl kupovat zpátky? Nerozumím.

napsal(a):
Prodal koně a tečka. Proč by je měl kupovat zpátky? Nerozumím.
Když si třeba původní majitel v době prodeje myslí, že "jeho chov" něco, o co se snažil dá znovu dohromady....no asi už nedá. (možná to byla taková zástava, která propadla a co teď s koněm? )

dad
napsal(a):
Neřešte to když tomu nerozumíte. Potřebují kontakt. Nic víc.
Děkuji.
Asi bych spíš oslovila chovatele minihorsů, třeba podle jména Vašeho prodejce budou vědět víc ....

dad
napsal(a):
Jen kdybych to jméno věděl. Zkusil jsem to tady a kamarádka to zkouší přes FB.
tak přes evidenci koní nebo plemennou knihu minihorsů...pokud máte nějaký průkaz?