Problém, kontakt na majitele

Anglický plnokrevník
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Karlakun

27.8.2021 19:47
Karlakun

XXX.XXX.123.147

Dobrý den, mám koně a ten má 2 nevlastní sestry a já bych chtěl kontaktovat jejich majitele. Jenže v plemenné knize je jen jméno a já jim potřebuju aspoň napsat a nevím jak.

Pomozte prosim.

27.8.2021 20:06
lenacia

XXX.XXX.173.31

když sem hledala majitele sourozenců mojí kobyly, našla sem si je na UEK, a vyhedávala na FB a prostě se jich zeptala jstli náhodou nejsou majitelé

28.8.2021 06:18
Jejda

XXX.XXX.91.129

kallisto napsal(a):
http://eagri.cz/public/web/mze/farmar/IZR/centralni-pristupove-misto-pro-evidenci.html

najdi si je tady

Na uvedeném odkazu najdete jen konkrétního koně se známými údaji z UEK (mezi nimi jméno majitele) - takže to samé jako v plem. knize. Domnívám se, že Vám nezbývá nic jiného než zkusit přímo UEK (kontakty na www.uek.cz) a případně pak UE (kontakty www.cmsch.cz), kde by se dal majitel a jeho kontakty dohledat v případě, že má zaregistrované hospodářství. Je zde ale možnost, že s odkazem na ochranu osobních údajů (GDPR), Vás odmítnou.

28.8.2021 06:58
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Jejda napsal(a):
Na uvedeném odkazu najdete jen konkrétního koně se známými údaji z UEK (mezi nimi jméno majitele) - takže to samé jako v plem. knize. Domnívám se, že Vám nezbývá nic jiného než zkusit přímo UEK (kontakty na www.uek.cz) a případně pak UE (kontakty www.cmsch.cz), kde by se dal majitel a jeho kontakty dohledat v případě, že má zaregistrované hospodářství. Je zde ale možnost, že s odkazem na ochranu osobních údajů (GDPR), Vás odmítnou.

UEK od časů zavedení GDPR nesděluje "citlivé údaje" (dříve to bylo na normální domluvě, prostě lidsky, s rozumem)
Ale zase ta "koňo obec" není v ČR tak velká, aby se nedalo doptat ... (FB, kovář, veterinář)

Přidejte reakci

Přidat smajlík