Farkos

XXX.XXX.16.230
Přes týden jezdím rovnou z práce sockou+vlakem, to mám 25km a asi 1 hodinu. Před víkend jezdím autem a to mám cestu tam 35km za 35min.
Cesta tam 9,5 km, cesta zpět taky. Za den tedy 19 km na kole. Jedna cesta vyjde tak na 45 min (jedu přes město, všude samé semafory a přechody). Cca 6 - 7x týdně. Ale jen pokud je nad nulou, není vyloženě bouřka, silně neprší nebo není tma.
Přes zimu autobusem s jedním přestupem plus přes kilometr ještě pěšky. Většinou to trvá aspoň 1 hodinu. Potom jezdím 5x týdně.
Nejenže je to na kole jednodušší, ale i rychlejší a jako bonus máte skvělou fyzičku 👍
Uživatel s deaktivovaným účtem

Teď 25 km, cca 30 minut jízdy autem. Snažím se denně, minimum je ale 4x týdně.

4,5 km, chvilku autem, podle červené na křižovatkách, někdy na kole- výjimečně (véélký kopec, ale zkratka) uf nebo ho objet- můžu na víc způsobů, dá se i pěškobusem cca necelá hoďka když vleču i psa, strašně zdržuje...furt čuchá a umí i chodit strašně pomalu, prostě jde, nepopokluše ani za Boha.
Coudas

XXX.XXX.87.254
200 metrů, 2x až 5x denně pěšky, v zimě jen slezu z terasy 🙈
Donedavna cca 16 km, tj. asi 20 minut autem. Je tam ale uzka cesta a minule jsem pri vyhybani skrabla o kere auto, takze mam nakazano objizdet to. Tudiz asi 21 km a 30 min :/ Loni jsem jeste jezdivala na kole (cca hodina, je tam velky kopec), ale ted s ditkem uz musim setrit cas. Jezdím 1-2x tydne, dal bych autem pravidelne jezdit nechtela

500-600 m, 5 minut pěšky, minuta autem, jednou až dvakrát denně
Autem jezdím zpravidla když jdu rovnou z práce a nebo když je u koní auto k něčemu potřeba.

Já jezdím sockou a z práce to mám hodinu a domů pak dvě (ode dveří ke dveřím). Zatím to zvládám, ale do budoucna se to bude muset určitě změnit, nebud eto únosné.

5 minut pěšky

etnies86
napsal(a):
to jo neumím si představit s dětmi.
....investice do řidičáku a auta ? když nemám auto, jsem jako bez ruky, s autem je den svobodnější, můžu pomyslet dělat co chci, jet na houby, jet k vodě, za koněm, do města na skok, odvézt těžký nákup, zajet si na nákupy jinam, zajet k příbuzným samozřejmě skoro všude se psem, proto auto.

etnies86
napsal(a):
to jo neumím si představit s dětmi.
Proto říkám, že je to současné řešení a do bodoucna neúnosné...chceme se výhledově stěhovat, ještě nevíme kam, děti nejsou a našla jsem super ustájení, když jsem prchala z předchozího, úděsného....teď vyčkávám.
Auto jsou na druhou stranu výrazné náklady navíc, to zatím nechci.