Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Mobiiil

31.8.2021 08:59
Mobiiil

XXX.XXX.166.67

Zdravím,
mňa by zaujímalo kde dávate mobil keď idete na vychádzku? Nie vždy človek berie mikinu s vreckami.

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.8.2021 09:20

Mobiiil napsal(a):
Zdravím,
mňa by zaujímalo kde dávate mobil keď idete na vychádzku? Nie vždy človek berie mikinu s vreckami.

Já ho mám v létě v ledvince, v zimě vždycky v nějaké kapse (to už je člověk oblečený víc).

31.8.2021 09:48

Mám něco na tenhle způsob https://www.thao.cz/ledvinka-ansu-cerna-s-vinovou-p3633

Je to naprosto geniální, tahám v tom i černé větší pytlíky, když se kobyla někde vykákne, tvrdý chleba, vejde se tam i peněženka nebo malá flaštička s vodou...a nikde to nepřekáží.

Už jsem na FB viděla, že někde inzerují něco úplně stejného, ale vyrobené pro jezdce a že se to krom pasu přichytává i na stehno....ale zbytečně drahé, pro soutěžícího v lesní lize stačí tohle z Indie.

31.8.2021 10:03
Arbora

XXX.XXX.149.42

Nosím takúto vec, akurát na telefón a ešte tak možno kľúče sa mi tam vôjdu. Fajn aj na behanie. Máva to Lidl, aj Tchibo.

https://www.bezdrotovesluchadla.sk/ladvinky--opasky-na-mobil-a-behanie/mini-mala-bezecka-ladvinka-na-behanie-panska--damska-ykz-mi917-cierna/

31.8.2021 10:06
alfi pav

XXX.XXX.30.253

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám něco na tenhle způsob https://www.thao.cz/ledvinka-ansu-cerna-s-vinovou-p3633

Je to naprosto geniální, tahám v tom i černé větší pytlíky, když se kobyla někde vykákne, tvrdý chleba, vejde se tam i peněženka nebo malá flaštička s vodou...a nikde to nepřekáží.

Už jsem na FB viděla, že někde inzerují něco úplně stejného, ale vyrobené pro jezdce a že se to krom pasu přichytává i na stehno....ale zbytečně drahé, pro soutěžícího v lesní lize stačí tohle z Indie.

Ta ledvinka s přichycením kolem stehna se dá celkem levně sehnat v moto věcech, tam to původně vzniklo.

Jinak já mám teď legíny Ariat Eos a mají na sobě 1 velkou kapsu pro smartphone a dvě malé kapsy na zip pro klíče a další drobnosti. A telefon v té kapse vydrží i při ježdění, nevylízá ven.

Když jedu bez kapes na rajtkách tak to většinou jistí lehká vesta nebo taková hodně placatá ledvinka kolem pasu (ale nesnáším, když mě to při rychlejší jízdě bouchá do boku)

31.8.2021 12:45
kallisto

XXX.XXX.217.242

Ledvinka nebo kapsička na krk, strčím za tílko.

31.8.2021 12:46
kallisto

XXX.XXX.217.242

Arbora napsal(a):
Nosím takúto vec, akurát na telefón a ešte tak možno kľúče sa mi tam vôjdu. Fajn aj na behanie. Máva to Lidl, aj Tchibo.

https://www.bezdrotovesluchadla.sk/ladvinky--opasky-na-mobil-a-behanie/mini-mala-bezecka-ladvinka-na-behanie-panska--damska-ykz-mi917-cierna/

Toto mám taky, taky to funguje, dávám to kolem pasu a mobil mám na zádech. Na břiše ho zapomínám a při sesednutí bych si ho křupla o přední rozsochu :-D

31.8.2021 20:45
Daniela Lipová

XXX.XXX.64.140

Máte někdo zkušenost s pouzdrem, které se dává na paži?

31.8.2021 21:11
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Daniela Lipová napsal(a):

Já a doporučit ho nemůžu. Možná mám blbou ruku, ale aby mi to nepadalo, musela jsem si to utáhnout (pruží to), měla jsem z toho akorát tu ruku víc namoženou, jak svaly pracovaly proti odporu. Mně to občas i sjíždělo - mám hůlčičky. Bylo to pouzdro na běhání, průsvitný plast, dalo se to přes něj ovládat.

Nejvíc se mi osvědčila přední kapsa rajtek, ale to byl minimobil, s větším taková plochá běžecká "ledvinka" na bedrech a nebo ideálně kapsa ve vestě.

Já teda mobil používám venku hlavně jako hodiny, takže mi vyhovovalo si koupit hodinky na zápěstí, v létě jsem měla i na prst takové mini (nelze přes rukavice). Koňoappka mi běžela na mobilu v kapse.

31.8.2021 21:19
lenacia

XXX.XXX.168.148

já mám rajtky s kapsami. případně mi jednou z jedněch rajtek vypadával, tak sem si ho strčila do pordprdy, nosím sportovní takovou širokou :D :D :D

31.8.2021 21:20
Dotaz

XXX.XXX.235.225

lenacia napsal(a):
já mám rajtky s kapsami. případně mi jednou z jedněch rajtek vypadával, tak sem si ho strčila do pordprdy, nosím sportovní takovou širokou :D :D :D

Taky tak ve stáji holky jezdily, baterka telefonu nedávala mrazy, tak to podprsenka vyřešila. :)

31.8.2021 21:26

Nosím mobil v podkolence

31.8.2021 21:40
kallisto

XXX.XXX.135.73

Jo menší mobily taky do podkolenky a za čapsu

31.8.2021 21:56
lenacia

XXX.XXX.168.148

Dotaz napsal(a):
Taky tak ve stáji holky jezdily, baterka telefonu nedávala mrazy, tak to podprsenka vyřešila. :)

Iphone... mobil za nějakých 25k a věčně sem viděla děvčata jak jim v zimě nefungoval... a v létě taky ne

31.8.2021 22:10
kallisto

XXX.XXX.135.73

Ajfounu je zimenka už kolem nuly a přestává fungovat.

31.8.2021 23:31
etnies86

XXX.XXX.245.26

ha podprda, to by mě nenapadlo :))) dobrej tip :)))) občas jsem dávala do holinky, ale tlačí, tka mám taky takovou tu plochou ledvinku akorat tak na mobil
na paži se mi to taky neosvědčilo

1.9.2021 06:06
lenacia

XXX.XXX.168.148

etnies86 napsal(a):
ha podprda, to by mě nenapadlo :))) dobrej tip :)))) občas jsem dávala do holinky, ale tlačí, tka mám taky takovou tu plochou ledvinku akorat tak na mobil

Když já mám kozy jako vozy jo 😅
Takže fakt potřebuju na ježdění (a další cvičení) takovou více profi podprdu, která je fakt široká a ty prsa mi drží, takže nedochází k vyrážení zubů. 😁
Pokud má někdo prsa o velikosti A- s podprsenkou, která by stejně dobře mohla sloužit jako páska přes oči 'nemusel by se tam mobil dnešních rozměrů vejít 😄

1.9.2021 07:20

Mám odolný telefon, mám u něj karabinu, kterou si ho přicvaknu na pásek u kalhot. Když je mu zima a nebo se chystáme na nějaké větší akce, tak ho zastrčím pod ty kalhoty (nosím tepláky bez kapes), karabinou pořád přicvaknutý za pásek. Řeším takhle i klíče. Telefon nemusím od kalhot odepínat, abych ho zkontrolovala. Když mám ledvinku (na cukry), dávám ho někdy i do ní a nebo přicvaknu na pásek od ledvinky a zastrčím za kalhoty.

1.9.2021 09:02
LucyLou

XXX.XXX.236.105

Měla jsem ho, ale nevyhovovalo mi při jízdě na koni.

Nosím ledvinku nebo v zimě v zapínacích kapsách. Dříve jsem nosila bezpečnostní vestu a pod ní mobil na krku.

1.9.2021 18:24
Dogas

XXX.XXX.114.211

V létě v ledvince a v zimě bere někdo jiný

1.9.2021 19:24

etnies86 napsal(a):

bacha ale na vlhkost, ono se to na tom těle docela i zapotí...
jinak pružná elastická ledvinka , co těsně přiléhá na bedra...

1.9.2021 19:27

lenacia napsal(a):
Když já mám kozy jako vozy jo 😅
Takže fakt potřebuju na ježdění (a další cvičení) takovou více profi podprdu, která je fakt široká a ty prsa mi drží, takže nedochází k vyrážení zubů. 😁
Pokud má někdo prsa o velikosti A- s podprsenkou, která by stejně dobře mohla sloužit jako páska přes oči 'nemusel by se tam mobil dnešních rozměrů vejít 😄

:-§ podprda jako páska přes oči ně dost pobavila, .

2.9.2021 08:40
Arbora

XXX.XXX.228.152

mám, v lete strašne nepríjemné, potila sa pod tým ruka a mala som rameno opálené podľa púzdra :D na chladnejšie dni fajn, len sa na to blbo pozerá, keď začne telefón zvoniť. Tá taštička okolo pásu mi vyhovuje viac.

2.9.2021 13:50

Používám úzkou běžeckou ledvinku, z neoprenu, je v ní zabudován LED pásek takže se dá použít i jako blikátko při horší viditelnosti :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík