Chtela bych se zeptat, asi spíše tech co maji kone 24/7, jak mate řešenou část před přístřeškem. Kvuli bahnu.
Přemýšlela jsem nad venkovni dlazbou Mosolut INB. Jenze kdyz bych to mela dat pres celou plochu tak to vyjde hrozne draho.
Neni neco podobneho v lepsi cene?
Případně jak mate podzimni/jarni blato řešeno Vy?
Děkuji.
Mě se při čtení zalíbila tahle varianta https://www.equichannel.cz/toulky-po-venkovnich-chovech-vykobercovani-melicharkovi
v ostatních dílech seriálu jsou další venkovní stáje, lze nabrat inspiraci tam.
Coudas

XXX.XXX.87.254
Na levé straně zatravňovací dlaždice, před koronavirem 200,- m², nyní nevím, odrovnaný záda. Na pravé straně Replast zámková plastová rohož děrovaná, 600,- m², snadná manipulace a pokládka.
Ono u koní je všechno velká investice, a pokud to má být dobrý, tak to holt stojí prachy. To pak záleží na člověku, co je ochoten investovat, obětovat a udělat vlastní silou.
Koně mám už pár patku, takže vim kolik co stoji...poznamky tohoto typu nepotřebuji.
Drive jsme pouzivaly štěrk a ten nebyl nejlepsi řešení. Ted jsem kone stěžovala se sebou jinam a rada bych neco lepšího. Ale letosni výdaje byly uz dostačující kdyz všechno stavite nanovo.
Proto se ptam na levnější a vyzkoušené varianty.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Máme železobetonové panely, potom zámkovou betonovou dlažbu, známá objevila "íčka", teď je dle fin. možností pokládá VŠUDE. Zřejmě s nimi budou výhledově vydlážděné i boxy
Pak jsem dostala zadáčo plastové zatravňovací dlaždice, někam je položím a uvidím, co to udělá. Na pochozí použití jsou fajn, pod koně to měla známá, ale pouze na úvazišti, kde není takový provoz. Tak to se ozkouší v praxi.
No a část máme položené železniční dřevěné pražce.
Coudas

XXX.XXX.87.254
Nezzie
napsal(a):
Koně mám už pár patku, takže vim kolik co stoji...poznamky tohoto typu nepotřebuji.
Drive jsme pouzivaly štěrk a ten nebyl nejlepsi řešení. Ted jsem kone stěžovala se sebou jinam a rada bych neco lepšího. Ale letosni výdaje byly uz dostačující kdyz všechno stavite nanovo.
Proto se ptam na levnější a vyzkoušené varianty.
Vyzkoušené levnější varianty jsou ty, že se to za rok dělá znova. Pokud nedostanete materiál zadarmo, bohužel zbývá jen investovat do dražších. Tak se za poznámku omlouvám.
Moc se mi líbí jak to mají řešené tady: https://youtu.be/Ay8vvyUyedk
Na sociálních sítích k tomu mají i další komentáře.