Zašlá sláva equichannelu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.9.2021 00:06

S veškerou úctou, kterou mám k současným pravidelným diskutujícím zde na ifauně....
Kde je ten bývalý lesk a dnešní bída equichannelu? Tak dobré osazenstvo, co bylo tam, už nikde není. Pár diskutujících se přestěhovalo sem a jinak je řada mameluků aktivních na FB, ale diskuze na equichannelu byly často opravdu o něčem, chodila tam například Mvdr. Svelova a Karol Holly...
Bylo to skvělé, každý věděl, o koho šlo, zároveň své koňověci nedával na odiv ve veřejných skupinách FB ( já třeba nepotřebuji, aby každý z mých kolegů v práci vedel, že mám koně).

Proč už Equicahnnel nefunguje? Kam se poděla tamější partičky diskutujících?

Coudas

12.9.2021 04:08
Coudas

XXX.XXX.87.254

Kde jsou ty časy, kdy fungovala realita. Kdy člověk musel jít, hledat a učit se u reálných lidí. Kdy dané slovo něco znamenalo a člověk za něj nesl odpovědnost, protože za slovem byl vidět čin. Ifauna byla kdysi odpad equichannelu, kdyz se jim člověk nehodil do krámu, vyf... ho na ifaunu. Ale i tady jsme dokázali být parta, to je let... 10, 12... a bylo to fajn i tady. Jo jo, kde jsou ty časy kdy byl člověk člověkem a ne jen hromadou písmen....

12.9.2021 09:38
kallisto

XXX.XXX.217.242

Kdysi jsem se na to ptala, ale s facebookem se ti lidi přesunuli na skupinky tam, případně tam diskutují jen mezi sebou. Dají se tam dohledat. Svého času jsem se ptala HelyG, kdy bude ona slibovaná rekonstrukce webu, čekala jsem, že se lidi vrátí. Čas ubíhal a HelaG web myslím prodala časopisu Jezdectví. S webem se samozřejmě nic neděje.

12.9.2021 12:40

Já si tam chodím číst články na titulku, kouknu na inzerci, témata ...jako tady. FB nemám, takže skupiny mě nijak netáhnou.

13.9.2021 15:45
Dasvo

XXX.XXX.101.250

Taky mi EQ hodně chybí. Sice jsem totální koňolaik, ale tamější diskuze byly skvělé.

14.9.2021 08:41

Myslím, že kdyby majitel webu trošku zainvestoval a diskuzi zmodernizoval (co se týká funkčnosti), žilo by to tam dál.

14.9.2021 08:56

Spousta diskusí sešla na úbytě po rozmachu sociálních sítí. Myslím, že staré osazenstvo by se nevrátilo. Leda kdyby diskusi snad přesunuli na fejsbůk, to by asi fungovalo lépe.

Přidejte reakci

Přidat smajlík